Anonim chat line

Mitra nu dipilih sacara acak, gumantung kana karesep Anjeun

"Di chat"téh hiji ngobrol dina nu sadaya pamilon dibagi kana dua atawa tilu urang jeung nu kenca soranganNu sesa nepi ka anjeun. Upami anjeun keur aya di hiji aktif ngobrol jeung hiji atawa dua mitra jeung ngahaja nutup aplikasi, batré telepon anjeun bakal ngajalankeun kaluar atawa kacilakaan dina Internet, anjeun moal log out of the ngobrol jeung anjeun moal leungit mana wae nu lainna. Lamun anjeun muka hiji paménta, anjeun balik deui ka anonim chat, disadiakeun nu aya sahanteuna hiji jalma di chat (paguneman sajarah teu disimpen). Anjeun ngan bisa log out of the chat ku cara mencét 'Deui'key.

Kawijakan privasi urang salajengna information: Urang teu kumpulkeun atawa ngabagikeun inpo pribadi anjeun, nu ensures karusiahan jeung anonymity.

Lamun anjeun eusian informasi ngeunaan diri: ngaran, gender jeung umur, ieu informasi disimpen ngan dina alat anjeun jeung perlu pikeun gampang komunikasi jeung hiji jeung utamana jeung sababaraha urang. Kabéh talatah dikirim nu dikirimkeun, mastikeun aman transfer data antara klien jeung server. Payil (poto jeung video) otomatis ancur dina waktu sababaraha detik.




chat roulette taun meunang acquainted jeung manusa kenalan di jalan video érotis video chats Chatroulette komunikasi chat roulette jeung katresna Bobogohan pikeun hubungan sex bubuka video online nikah hayang papanggih Chatroulette for free tanpa pendaftaran