Awewe india: awewe ti India papanggih

India awewe nu salah sahiji nu paling awewe geulis di dunya

Ngaku, sahenteuna, loba Single lalaki nu néangan wanoja nu hirup anjeun, jeung teu merta geulis Indian woman hoyong pikeun meunangkeun nyahoTapi naon sabenerna sajaba mindeng-disebutkeun kaéndahan has awewe India. Naon mental ulah anjeun boga jeung naon nyangka ti hiji lalaki. Sacara prinsip, unggal wanoja India anu unik keur jeung kaperluan individual, Kahayang, karesep, Impian jeung cita. Pikeun lump sadaya India babarengan, eta bakal inappropriate - leuwih jadi, saprak India nyaéta hiji pisan hétérogén Nagara jeung loba beda agama jeung budaya arus. Tapi, aya ogé sipat nu bisa dianggap salaku cukup has pikeun Indian awewe, sabab loba India anjeun kudu. Disebutkeun bakal mucunghul istilah saperti"mental"dina hiji lengkep hartina cahaya. Nu cukup has sipat awewe India. Awewe ti India panawaran, contona, salaku hiji pisan kulawarga-berorientasi.

Loba awewe datang ka watesan jeung kanyataan yén Indian masarakat anu masih kolot pisan jeung Patriarchal, jeung nyoba nyieun maranéhanana ampir predetermined peran salaku imah jeung pamajikan anu Pangalusna.

Maranéhanana care dedicated ka imah jeung barudak, sarta dipikawanoh jadi pisan alus di masak.

Oge, lolobana awewe ti India bisa nungkulan teu ngan jeung masak sendok, tapi ogé jeung dipercayakeun duit.

Komo lamun awewe India teu boga di imah anjeun sok gampang, anjeun bisa nempo eta mindeng pisan, hampang seuri. India awewe anu pohara tangguh jeung teu gampang pikeun meunangkeun. Eta bisa jadi di India, jadi loba lalaki kekerasan, penindasan, nyiksa, jeung perkosa: Indian awewe anu pohara kuat - utamana pikeun narima hirup anjeun sakumaha anu kasebut ayeuna. Ieu kakuatan batin téh wangsit teu langsung, saprak paling awewe India anu horéam, isin, jeung jauh. Sedengkeun awewe Muslim di dijudulan ka embossed wewengkon India, kurang sarua, jeung emancipated, gumantung kana gambar jeung peran hiji India Hindu awéwé kasta kana nu manéhna lahir. Awewe di Punjabi (imam), contona, nu bisa dianggap rélatif luhur.

Loba India ogé digawé minangka timer padamelan ngatur Direksi jeung pangusaha.

Ngaku yén sadaya awewe India nu tertindas awewe, ku kituna bakal jadi sagemblengna inappropriate, saperti ieu Di handap ieu mangrupakeun saukur teuing ampir sarua jeung undifferentiated. Aya umumna valid pernyataan ieu bisa dijieun kira nu di India, nu dominan gambar awewe aktif, komo lamun penindasan, nyiksa jeung perkosa anu cukup badag, sedih téma dina India. Kanyataan dina kahirupan sapopoé di India anu jauh leuwih kompleks. Kahirupan hiji wanoja India gumantung kana Agama anjeun atawa anjeun kasta.

Teu unggal awéwé di India confronted jeung penindasan

Samentara éta, di India, aya oge awewe anu isin ku no hartina, isin, jeung hina, salaku paling India sabenerna cicing. Sababaraha awewe anu pohara berorientasi ka Kulon, niup suling dina agama ritual, tradisi, jeung adat istiadat, jeung geus kacida euweuh Masalah jeung saencan kawin hubungan, jeung liaisons. Seksual timer tekad dina India masih rada mahiwal, jeung loba kulawarga anu pohara cemas pikeun nangtayungan ngahargaan ka nu bikang anggota kulawarga. Tapi saeutik demi saeutik sigana pikeun ngarobah peran pamahaman di India. Saprak lolobana awewe India anu pohara berorientasi kulawarga, anjeun bakal nyangka ti hiji manusa, yén manéhna bakal nyokot care hade pamajikanana jeung barudak. Mayoritas India kahayang jero pikeun salaki, cocog salaku papayung jeung panyadia. Timer kapercayaan, kawani, kadaulatan, kakuatan mental, stabilitas emosional jeung kapribadian nu, ku alatan éta, fitur, India awewe ngahargaan dina hiji manusa. Tangtu, India longing ogé jadi oge jeung hormat diolah. Naon awewe teu tangtu hayang hiji lalaki anu ngahormat anjeun jeung bisa méré anjeun pangrojong jeung kaamanan.

Anu hayang jadi jeung hiji gadis Indian babarengan jeung hirup babarengan, kudu diluyukeun jeung kanyataan yén éta bisa lumangsung dina kahirupan sapopoé alatan rupa-rupa pangaruh budaya - pikeun sababaraha salah harti, disagreements jeung béda pamadegan.

Ieu salah harti kudu diberesihan nepi jeung ngaleungitkeun. Mahasiswa itb, kajujuran, hormat, pamahaman jeung kasabaran nu diperlukeun dieu hususna. Manéhna anu heeds ieu, bakal ngajawab kaayaan hésé gancang jeung leuwih harmonis dina hubungan. Hormat, pamahaman jeung kajembaran nu paling penting pilar dina hubungan nu mana waé. Ngan Indian awewe néangan Pasangan nu ngaruwat anjeun jeung hormat jeung asih, sabab éta confronted di nagara imah maranéhanana, mindeng jeung penindasan, lalaki kekerasan jeung Patriarchy.

Sarta, hanjakalna, masih aya.

Anjeun nyaho awewe ti India. Nyaho naon éta kawas jadi jeung hiji wanoja India, jeung hayang laporan dina. Anjeun bisa jadi hoyong pake urang comment fungsi, jeung comment on the topic of"Indian awewe: awewe India"tulis pikeun nyaho. Lamun datang ka awéwé di India nyaéta bener teu kabéh Emas anu glitters.

Anjeun ningali, lamun anjeun kasampak di"buku hukum Manu"leuwih akurat kasampak di.

Nurutkeun hukum ieu, buku muterkeun dina Hindu wanoja a Iman pisan jelas hiji peran subordinate. Aya tepat aturan ngalaksanakeun pikeun Hindu awewe. Lamun manusa teu meunang diuk, hiji awewe, jsb. Tujuan pangbadagna an Indian awewe méré lahir ka putra. Lamun hiji awewe marries, kudu mayar kulawarga nya mas kawin ka salaki. Awewe geus eta geus pasti teu gampang di India. Oge, lamun cara mikir di India anu saeutik demi saeutik ngarobah. (Tekenan kana"lalaunan") Ieu bener nyaeta saperti hiji hal jeung Kaayaan awéwé di India.

Sok lamun kuring maca laporan ngeunaan penindasan awéwé di India, I ngaraos gonna jadi pissed.

Cara mikir nu ku standar dinten ieu ngan saukur abad pertengahan. Eta kudu ngarobah gancang. India mental jeung sikep nu masters of India ka arah awewe, dina panempoan mah, cukup marginal.

Teu kudu jadi loba, ku kituna posisi awewe di India anu ahirna leuwih alus.

Sabenerna, tekenan luar tangtu kudu jadi loba leuwih badag ku kituna aya kali leuwih gancang. Tapi leuwih hade teu jeung India transaksi, saperti nu hiji Anu ngawangkong ngeunaan jejer saperti, leuwih jenis hanjelu.

Hanjakalna, India nu katinggaleun balik taun cahaya dina watesan emansipasi jeung sarua.

India awewe mah, kaula kinda capé. Kuring maca ayeuna dina süddeutsche Zeitung, an laporan metot dina India awewe. Awewe india hirup nurutkeun tradisi heubeul, nu teu bisa nyokot jeung milih kuring anjeun teu man a jeung bagja jeung manéhna. Kolot kudu jadi jeung man satuju yen kasta perlu pikeun nyocogkeun eusi perlu pikeun nyocogkeun kaayaan hirup kudu fit, komo béntang kudu cocog. Bener frightening, kumaha saeutik kasempetan nu asih dina tradisional India geus. Laporan kuring maca oge. Awewe india geus bener teuas lamun datang ka cinta sajati.




lalajo video chat video chat bébas awewe wanting ka nepungan anjeun video chat kamar video chat kamar Bobogohan katresna online bébas website video Dating online Bobogohan tanpa pendaftaran sareng poto mana papanggih gadis fun ngadaptar telepon poto sawawa Bobogohan video