Bisa kolot awewe nikah a man ngora di India. Indian Bobogohan

Hiji kolot awéwé bisa kawin a man ngora, tangtu

Ayeuna, urang teu kudu dipandu ku sababaraha lila nu morally diatur, jeung nu geus ditawan kabebasan chunk badag tina populaceUnggal poé séjén, urang nempo loba kolot lalaki nikah katresna ngora - di sakabéh kelas, dina sagala statuses.

Jadi, bisa jadi hiji sabalikna ka eta ngan sabab urang jalu dominating masarakat.

Enya, eta bakal saeutik tangguh pikeun megatkeun nu mental lamunan masarakat. nu jalu dominating jeung jalu favoring sosial konci tapi geus jadi pegat jadi nu sarua ditempo di masarakat. Naha anjeun nyaho yén dina jaman baheula (komo sampe awal abad), ieu teu dianggap bad at all? Sorangan kēnēh ieu taun leuwih kolot ti kuring ngising dina waktu nikah dina (boh nu paéh ayeuna) jeung aya no saperti fuss saterusna. Ieu téh saukur nu nyandak moral salah ngahurungkeun turun jalur jeung lalaki pikir boga an tepi deui di sababaraha nu disebut etika sosial. Jeung psikologis, urang ditarima, tapi ieu téh alus pikeun megatkeun ieu moral kode.




video chat online bébas video chat loka Dating ka nepungan anjeun pikeun hubungan cacarita tanpa video fun ngadaptar telepon poto Bobogohan awewe free video chat video keur Bobogohan awewe ka nepungan anjeun chat roulette gadis online pikeun free