geus robah

Sanggeus urang geus disebut Chatroulette, urang langsung noticed nu Perenah carita biasa setup jeung dua di luhur silih nyiptakeun Webcam jandela jeung jandela keur Ngobrol téh di nu katuhu hal jaman baheula. Ayeuna, anjeun baris nempo ngan Webcam jandela — leuwih badag tara kitu. Kotak téks geus ngiles: Anjeun kudu jadi jeung pamahaman ngan dina kecap jeung gambar, kuring sieun. Pikeun make Chatroulette, Anjeun kudu no pandaptaran. Kontras pikeun Ladenan nu sarupa, teu komo Anjeun gender atawa Nick Name kudu queried. Kabéh geus Maneh mun geus mintonkeun nepi jeung seuri. Teu ngan di figurative rasa: Saméméh Anjeun bisa sambungkeun Strangers, deteksi rupa — tapi ngan sakali, di awal Sidang. Urang geus manggihan yén ieu nyegah teu sadaya exhibitionists, sakabéh nu niatna digambarkeun dina kaca. Seuri mah sakadar mimiti, terus kamera dina wangsit Séks. Komo lamun popularitas wanes, eta tetep Pamaké Pool sarua: Chatroulette masih El Dorado pikeun jalma anu aya di sungsi tina taranjang, masturbating lalaki. Ti keur sababaraha nebulous alesan, Téks geus dileungitkeun dina Ngobrol jeung kurban hiji saluran pikeun kurang ti pesaing saperti Omegle. Pikeun komunikasi tanpa kamungkinan ngagunakeun keyboard, Anjeun keur kapaksa komunikasi verbal — na, hanjakalna, Anjeun hoyong pikeun mintonkeun lolobana Pamaké séjén ngan nya gender, nu ogé dihukum dina pangleutikna jalan ku operator. Ngan Review ku hiji gampang leveraged beungeut-Mariksa jeung teu nyegah minors gampang make Chatroulette. Samentara éta, saeutikna aya hiji»Laporan»Tombol pikeun paripolah inappropriate.

Naon anu manéhna ngalakonan

Manéhna heunteu ngasupkeun exhibitionists permanén ti sistem. Urang teu bisa nyebutkeun hanjakalna, sabab teu aya nu FAQ kaca. Upami Anjeun keur teu leupas taranjang masturbating Beungeut nu néangan jeung nilai dina reliabilitas kitu ogé kaamanan nunda dina, urang bisa nyarankeun ka Anjeun the single séntral di mangsa nu bakal datang. Chatroulette nyaéta sagala rupa jalma kira-kira Dunya. Samentara éta, kumaha oge, lolobana nu lalaki. Pikeun Chatroulette, teu aya Aplikasi mobile. Anjeun tiasa make URL sacara langsung dina Browser Anjeun smartphone nelepon.

Bener éjahan téh»Chatroulette»

Mindeng hiji ogé nilik notasi»Chatrollet»jeung»chat roullette»tapi maranehna salah. Ieu ngandung harti yén Anjeun ngobrol pasangan sok sambungan. Meureun Anjeun teu mintonkeun beungeut Anjeun. Jadi jeung nu mana wae nu disambungkeun ka Pamaké séjén, kudu ditandaan ku Webcam, nyanghareupan hiji Jalma pinuh umur. Sakali ieu réngsé, Anjeun bisa nutupan eta wae kamera. Urang teu bisa ngajamin yén pamaké séjén lila bakal tetep aya sareng Anjeun. Biasana sambungan masalah alatan masalah jeung sambungan Internet Anjeun. Lamun Anjeun ngaluarkeun ieu, Anjeun oge bisa Ngarojong ku surélék di support chatroulette kontak. Jang ngalampahkeun ieu, Anjeun kudu klik dina Tombol jeung Nyebutkeun»Dibere Aksés ka Camara jeung mikro-telepon»(«hak aksés ka kamera jeung mikro telepon dibere»). Ieu teu bisa kaasup, tapi, paguneman mitra komunikasi utamana dina basa inggris jeung Anjeun. Hanjakalna, aya teu resensi ngeunaan Chatroulette. Jadi ti Heula pikeun ngabagikeun pangalaman jeung batur

About