Nu Danes aya di loba cara nu sami urang salaku urang, tapi ogé di loba cara nu beda-beda ti urang. Urang ngobrol ngeunaan ieu jeung denmark mental di dieu jeung nyieun skétsa tina sandiwara kostum. Upami anjeun hoyong pikeun nempo baraya jauh tina Romanovs, indit ka Karajaan teater di jalma. Jeung di premieres, di lawang jeung di ahir sandiwara usum, ningali dina balkon Karaton dina poé-na lahir, di antara sorangan tina tsars, gambar gede urang compatriot, musisi, pleases panon Mstislav Rostropovich. dina topik kota asrama sakapeung keuna: Lamun Danes bade ka nyorot hiji hal ribut di imah, maranéhanana nunda nepi hiji petisi dina Papan bewara di lawang: eta nyebutkeun, sorry pikeun gangguan, urang geus a joyous kajadian kiwari, tapi jasa sosial bisa mariksa di mana maranéhna anu dikaluarkeun. Sajaba ti éta, kolotna teu boga hak pikeun ninggalkeun maranéhanana barudak unattended salila libur. Ieu naha loba alcoholics jeung puguh urang»sunda»sato jadi loba. Upami anjeun hoyong meunangkeun ucing, anjeun kudu nginpokeun urang sunda di jéntré jeung assure di antarana nu sato moal cicing di imah sorangan for lila, Recalling karacunan massa dua ratus taun ka tukang, tapi nu Danes, padumuk, mutuskeun pikeun garing kaluar bodas leuweung. Sarta dina bisnis signifikan boletus, eta sia eta, komo jeung barudak. Hal ieu ceuk nu Danes yen maranehna teu séntiméntal komo dina saencan kawin periode, jeung basa aranjeunna cerai maranéhanana babagi beusi jeung nu séjénna hal leutik. Jeung lamun aya nu bentrok kulawarga, turunan Vikings bisa jadi teu ngan nyigeung pamajikan maranéhanana saeutik, tapi tarung ogé metot wisatawan. Ti dieu anjeun bisa nyokot ferry ka Norwégia (dina jalan peuting, sore Oslo, isuk-isuk nepi ka Kopenhagen).

Dina weekdays, pesiar waragad kurang. Panggih hukum ieu nu mana wae nu jalma anu hayang geura naek luhur séjén anggota grup sosial. Ieu téh alami pikeun urang ngabohong ngeunaan barudak urang sacara prestasi, saperti keur pinter, berbakat, atawa ngobrol antusias ngeunaan mobil méwah nu urang adi pamajikan urang geus saukur dibeuli, atawa kira-kira hiji salon geulis diwangun ku hiji pagawe. Urang katarik nanaon mahiwal, naon bae anu bisa diatur us salian ti lingkungan urang.

Éta ngan teu mungkin keur Dane

Anjing bisa nyieun hiji pasini pikeun nepungan anjeun iraha wae jeung di mana wae lokasi merenah dina beungeut bumi. Dane weruh persis mana manéhna bakal méakkeun sapuluh taun dina pakansi, naon anu manéhna bakal ngalakukeun di dua puluh taun, jeung naon nu bakal kajadian ka manéhna di ahir hirupna.

Jadi sagalana predetermined, sabab jalma ieu cageur

Sagalana nu ngajadikeun jalma healthier dipigawé utamana murah. Bungbuahan sarta sayuran, obat, subsidi pamaréntah pikeun olahraga

About