Daddy sacara saeutik budak: Minuhan bungsu man single pikeun ngadopsi anak Gaya hirup News, The Indian Express

Bulan saterusna, Tiwari ngadatangan panti asuhan deui

Bisa disebutkeun yen Pune basis insinyur software Aditya Tiwari geus kungsi ngalaman asih di tetempoan kahiji bakal salahTapi sacara teu anjeun stereotypical carita sunda boh."Kuring murag asih lamun Binney kahiji dilaksanakeun mah ramo jeung teu bakal hayu indit,"nyebutkeun Tiwari, hiji taun heubeul pagawe Barclays, anu ayeuna jadi bungsu single lalaki di India pikeun ngadopsi anak.

Ayeuna hiji taun, salapan bulan kolot, anak ieu ditinggalkeun ku kolotna ti Bhopal sabab manéhna miboga sindrom Down sacara jeung ngabogaan liang dina haténa.

Tiwari kahiji nempo Binney di hiji panti asuhan nu Misionaris Zakat dina Indore."Kuring geus isro pikeun kado sababaraha hal ka barudak anu aya dina ulang my bapa urang di September. Aya loba kids aya tapi Binney bray panon mah sabab manéhna ieu bohong di cot, jauh ti sadaya revelry.

Jadi, teu sangka naha teu."nyebutkeun manéhna

Lamun kuring indit ka ulin jeung anakna, manéhna nyangkut ka kuring sarta kuring ngarasa an instan kaasih. Dina waktu éta, sanajan, kuring geus teu dibikeun hiji pamikiran nu nganut manéhna,"nyebutkeun Tiwari, anu lahir jeung dibawa nepi di Indore. Binney beungeut geus haunting manéhna salila sababaraha poé.

Manéhna manggihan yén bari loba barudak séjén geus diadopsi, no kulawarga ieu, daék nyokot Binney."Kuring mutuskeun yén Binney bakal jadi putra mah.

Kuring geus sok hayang ngukut anak saprak kuring maca ngeunaan Sushmita Sen sacara single indungna nyoko. Tapi jalan dihareupeun ieu strewn jeung halangan. Kahiji, kolotna objected, nanyakeun ka manéhna pikeun meunangkeun nikah kahiji.

Mangka panti asuhan otoritas ka manéhna maranéhanana bisa teu ngantep hiji man unmarried ngadopsi Misionaris Amal nu ngalawan single-indungna adoptions.

Pikeun rupa-rupa bulan, Tiwari terus ngadatangan panti asuhan nu, nyoba ngayakinkeun sadulur. Ku desember, anak geus pindah ka nu sejen Bhopal panti asuhan dijalankeun ku Misionaris tina Amal. Dina Maret, Tiwari ka nu anak ieu ayeuna di Cirebon."Minggu saterusna, kuring manggihan kaluar nu Binney masih di Bhopal jeung maranéhanana anu rarancang pikeun nunda manéhna up for asing nyoko. Kuring ngahubungi nu awewe jeung karaharjaan anak (WCD) departemen tur dikirim sababaraha surat ka Manuka Gandhi. Kuring teluh ka Kantor Perdana Mentri sacara teuing. Gandhi ngomong ka kuring leuwih telepon jeung ceuk manéhna nanyakeun Tengah Nyoko Sumberdaya Otoritas (CARA) pikeun digawe sareng Bhopal Karaharjaan Anak Panitia jeung ngabéréskeun perkara ieu. Sanggeus aduan mah, Binney ieu maréntahkeun pikeun jadi pindah ka Matbucha, lian nyoko agénsi di Bhopal, ceuk Tiwari. Komo aya, manéhna manggihan pajabat bewildered ku sedekan-na dina nganut hiji anak lamun manéhna single, jeung hiji lalaki. Tapi ieu dina bulan agustus nu pasang nu ngancik.

Till mangka CARA tungtunan nungtut nu hiji geus jadi taun umur pikeun ngadopsi anak.

Ieu dirévisi taun ka tukang ka taun. Tiwari ieu ayeuna layak pikeun ngadopsi Binney."Kuring réngsé kabéh formalities dina poé sarta ku bulan ahir, Minakari ngadatangan panti asuhan pikeun nempo Binney, di mana manéhna maréntahkeun yén manéhna kudu dibikeun ka kuring geura-giru. Tapi alas, otoritas di Matbucha tetep horéam. Maranéhanana usaha ngayakinkeun kuring pikeun ngadopsi anak nu séjén, mangka sieun kolot mah ku nyebutkeun no gadis bakal kawin jeung lamun kabéh gagal, terus delaying nu nyoko prosés. Sakali deui, kuring petitioned UPETI jeung WCD. Central pamaréntah dikirim bewara ka pamaréntah propinsi sarta pamustunganana alatan ningkatna pressure, dina bulan désémber, kuring meunang surat nanyakeun ka kuring pikeun nyokot Binney imah antara januari nepi ka,"nyebutkeun manéhna. Awon balik manéhna ayeuna, Tiwari imah jeung putra-na, anu ngabogaan hiji ngaran anyar (Ngaleungit Tiwari), jeung kolot nu ayeuna teu bisa meunangkeun cukup tina anyar maranéhanana putu. Nu exacting rutin hiji orok sacara hirup lalaunan mimiti kick di ti nyieun rumus ngarobah diapers teratur wéb jeung peuting playtime, di sagigireun attending ka kontinyu stream baraya."Kuring ngabawa ka pediatrician anu ceuk urang bisa teu merlukeun hiji bedah saharita pikeun liang dina haténa. Salaku jauh salaku sindrom Down sacara mana, kuring geus maca nepi kira-kira eta jeung consulted dokter. Kuring nyaho putra mah tumuwuh mental bakal jadi slow tapi teu kawas kolotna biologis-na, kuring moal nyerah. Dokter nyebutkeun lamun Binney kira-kira barudak, eta bakal leuwih alus pikeun manéhna.

Thankfully, aya hiji daycare di wangunan kantor, di mana kuring rencana pikeun ngajaga manéhna.

Kuring ogé meunangkeun nyoko ninggalkeun pikeun poé. Tapi jadi jauh, aya geus t geus kudu. Manéhna ngabogaan fit katuhu kana jadwal mah,"nyebutkeun manéhna.




Bobogohan tanpa poto pikeun bébas iklan Bobogohan loka dating keur serius hubungan katresna online ka nepungan anjeun pikeun papanggih hiji guy kenalan di jalan video video ngobrol jeung katresna bébas tanpa palarangan online chat roulette mana pikeun meunangkeun acquainted kumaha papanggih gadis