Panalungtikan bakal dilakukeun dina dasar dua questionnaires:»compatriots»jeung»rapat». Upami anjeun keur néangan anjeun compatriots, mangka anjeun ngan kudu nangtukeun nagara, wilayah jeung kota.

Merenah search ku rupa-rupa parameter baris mantuan anjeun gampang manggihan babaturan anyar pikeun komunikasi, susuratan, silaturahim atawa sunda.

Urang teangan ogé bakal mantuan anjeun manggihan anjeun compatriots jeung sakelas

Log di jeung milarian babaturan, sasama warga, sakelas atawa kawas-dipikiran jalma tanpa ngadaptar. Bébas rapat mawa babarengan barudak jeung jalma ngora yuswa sapuluh nepi ka genep belas ti sakuliah Éropa. Sanggeus ngadaptar basajan, anjeun bisa ngeusi kaluar profil anjeun, kitu ogé nyokot bagian dina barudak rapat.

Ngan komunikasi langsung jeung jalma nyata

About