Dear lalaki, awewe India hayang leuwih SEX. Times of India

Happy Birthday Timur Ali KhanDiet tips ti Karena Palmérah Khan pikeun meunangkeun anca anak kawas Timur. bentuk paling docile pisan, anu kadang milih pikeun obrolan ngeunaan maranéhanana gratification seksual atawa kurangna eta. Wah, sigana kawas anjeun geus ngan geus dibuktikeun boga salah. jeung loba awewe nu datang out of the pacilingan ngeunaan seksual maranéhanana dissatisfaction, husus nu leuwih nikah.

Urang ngomong jeung dokter, anu geus digawé leuwih taun jeung pasangan pikeun mantuan eta nunda pertikahan maranéhanana balik babarengan jeung wahyu ngeunaan seksual frustrations Indian awewe anu kacida startling.

Nurutkeun Khanna, paling awewe India geus dimimitian complaining ngeunaan kurangna sex, saprak riweuh careers maranéhanana salaki' mitra anu teu ninggalkeun eta jeung cukup waktu jeung sabab wanoja nu oge sadar orgasms jeung epitome of kapuasan seksual, maranehna teu siap ka kompromi deui."Kuring geus kungsi sagala rupa pasangan leumpang ka klinik mah, anu geus komo teu consummated nikah maranéhanana bener. Sababaraha newlyweds geus teu kungsi sex leuwih ti kali dina bentang hiji taun, nu sacara alarming jeung awewe di ieu pertikahan nu nanaon tapi happy.

Khanna atribut ieu seksual discontent utamana kanyataan yén an ngaronjat jumlah Indian lalaki nu néangan emosi pengayaan dina pertikahan maranéhanana jeung sabab nu ngarah nyawa riweuh, maranéhanana nu opting pikeun hiji emosi leuwih nyambung seksual hiji.

Salaku per Khanna, kurangna sex mangrupa salah sahiji alesan utama sababaraha awewe India geus dimimitian initiating urusan extramarital sabab salaki maranéhanana teu bisa minuhan maranéhanana kahayang carnal."Lamun lalaki gagal bakti waktu ka istri maranéhanana, nu leuwih hade halves ngamimitian ngarasa dipaliré jeung sababaraha di antarana komo indit ka extent avenging jahiliah nu ku dimimitian urusan jeung lalaki, nu aya satengah umur maranéhanana. Bagian pangalusna - ieu awewe pastikeun salaki dibere nyaho ngeunaan eta. Naon nu leuwih lengkep, lamun jalu maranéhanana mitra nuturkeun rute sarua, ieu pisan wanoja boga standar ganda teu nyatujuan terlarang urusan masing-masing mitra,"Dr. Nisha ieu dikutip salaku nyebutkeun, bari dijelaskeun extent ka nu awewe India siap pikeun indit pikeun pelesir sorangan.

Salaku per Khanna, awewe nu hirup di samaran dunya jeung nu sahingga bisa hirup kalawan meunang obsessed jeung seksual satiation gantina fokus dina naon bisa maranehna ngalakukeun pikeun nyieun nikah maranéhanana gawé.

Nanya naon manéhna nunjukkeun ka pasangan, anu aya dina verge of a cerai alatan kurangna sex, Khanna quips,"Antukna, nu asak pasangan boga pagawean dina nyimpen nikah ku alamat ekspektasi unrealistic of pasangan maranéhanana. Maranéhanana geus jadi ka nu sex téh ngan hiji bahan penting pikeun nu resep disebut 'nikah' jeung geus teu ngan bahan penting."Refrain ti posting komentar anu jorang, fitnah atawa radang, jeung teu indulge di serangan pribadi, ngaran nelepon atawa inciting hatred ngalawan nu mana wae nu masarakat.

Kali Hiburan, Gaya hirup TV industri sacara promosi website jeung mawa advertorials jeung pariwara asli.




papanggih gadis video loka Dating bébas tanpa ngadaptar website video Dating online chat roulette online jeung katresna video chat alternatif chat roulette online ti telepon anjeun tanpa ngadaptar Bobogohan haratis. Kuring hayang papanggih anjeun chat roulette online tanpa chatroulette online