Unggal nagara mibanda sorangan budaya, kabiasaan jeung gaya hirup, nu nangtukeun coinage jeung gaya pakean. Hirup di Denmark, ditilik ku tempo surat al-baqarah, bisa digambarkeun salaku kompetisi adil. Lamun tatangga meuli mobil mahal atawa indit dina lalampahan a jeung kulawargana, mangka ieu téh saperti teu mirip nu kadua tatangga bakal timburu jeung kasampak komo leuwih pamer. Pribumi populasi teu kawas frills jeung hides eta di kasempetan. Ieu dibuktikeun dina kualitas pakean jeung asesoris — modest standar. Kumaha anjeun pakéan awéwé di Denmark? Naon anu jadi husus ngeunaan denmark gaya jeung ngécéskeun angka nu gede ngarupakeun fans luar nagara nu Vikings? Rata kota prefers basajan, nyaman jeung luhur-kualitas busana. Kopenhagen jeung kota utama lianna di nagara kurangna fashion, utamana dina peuting, tapi ayeuna urang ngobrol ngeunaan pasar massa kategori.

Hal kahiji anu nangkeupan panon anjeun téh panon-nyaman blus, tunics, calana panjang. Maranehna teu dibungkus kira-kira gambar, tapi nu sewn dina hiji garis lempeng jeung dipintonkeun ti hip atawa tuur. Loba tunic model boga undercut, a low motong. Rok jeung dresses, sakumaha aturan, nutupan tuur atawa ngahontal ka ankles. Mini — denmark katresna nu teu pohara populér. Calana panjang nu beurat teuing pikeun jadi disebut logor calana panjang, hiji karajinan heubeul, jeung nongkrong hips jeung imbit, mulang ka Denmark pikeun kahiji kalina, maranéhanana kaget jeung kasar tékstur pakean. Sababaraha wisatawan lulucon yén hal goréng anu dina pantun. Maranéhanana anu deukeut ka bebeneran, sabab formless model gancang nembongan dina husus dagang. Awewe tari maké jeung kedap-pas bentuk ngadaptar teu jadi luhur. Loba jalma meuli manéhna sweaters, badag t — kaos jeung taktak nu séjén. Seni Nouveau gaya téh rada béda ti nu nagara Éropa lianna. Di jalan, anjeun mindeng bisa manggihan gadis di jeans ketat atawa calana panjang, tops jeung hiji ekstrim cutout dina dada atawa balik. Scarfs jeung stoles antara luhur sapuluh bestsellers pakean. Dina usum tiis, scarves nyokot alih kapamingpinan, jeung jeung awal panas — maranéhanana méré jalan. Tunic jeung nyaman fit, nu pakait jeung konsép nyaman pakean pikeun denmark awewe, ku kituna dipaké salaku sederhana, karya jeung cocktail pakéan. Nu tani nagara nu ngagem eta jeung jeans, leggings jeung — lamun panjang ngahontal ankle-gantina dresses. Nu meuli bisa mesen jeung mayar pikeun tunic a, kuring teu nyaho. Bagja hirup pikeun jalma biasa di Denmark, nagara jeung stabil ékonomi jeung teu korupsi, méré eta kapercayaan dina diri. Ieu téh jelas dina penampilan, rupa paripolah. Nu customer rata prefers denmark merek pakean. Di Kopenhagen jeung kota gedé lianna, masarakat design cukup. Lolobana, pabrik nawarkeun pakean keur kelas tengah, deui nyokot kana akun nu mental. Kumpulan dirancang pikeun pamakéna sakabeh umur jeung ukuran: keur ngora jalma-tilu puluh, pakean pikeun curvy ladies-lima puluh. Dina ayana Denmark brand sacara koleksi: Awewe kutang jeung pullovers anu mindeng dipaké dina tunic nu loyog dina warna anu sarua. Dresses — baju pikeun kali husus, indit ka eta pikeun weddings, baptisms, birthdays, rapat. Model ti merek Éropa dina kategori ieu teu dianggap husus ka rasa of pamakéna lokal, jadi eta parah pikeun pakean lokal penjualan. Unggal kadua Dane anu asup kana hiji toko néangan produk brand tangtu. Hiji pausahaan sacara nasional prioritas, komo lamun aya saperti mahal merek di antarana nu aya no paménta domestic pikeun eta. Pabrik kudu ékspor ka nagara-nagara Uni ÉROPA pikeun ngajual aya.

Dasar denmark gaya stratifikasi

Awewe nu jadi mahér obsessing yén di glance kahiji maranéhanana nyieun item maranéhanana nganteurkeun sigana sauyunan, ngantebkeun maranéhanana virtues, jeung nyumputkeun flaws. Sedengkeun pikeun warna, tekenan ieu disimpen dina practicality. Hideung nyaéta warna paporit, zaitun, Buzzard, jeung sadaya nuansa beige ogé dina trend.

Warna ieu populér di unggal usum

Di nagara a loba emancipated awewe, hiji no reuwas ku akun misah di restoran jeung differentiated anggaran hiji pasangan nikah. Pikeun brides, Denmark teu nu paling narik nagara, sabab awewe anu geulis kacida. Aborigines tumuwuh jangkung, ramping, adil buuk. Maranehna geus biasa fitur, hiji dangong takabur. Lalaki nu reueus maranéhanana farmer s wife. Salaku pamajikan denmark hirup di Denmark jeung lalaki asing, teu hésé dibayangkeun. Lalaki bogoh ka kanyamanan, ngurus sorangan, dina hubungan trusting, komo tiis, nikah dina rasional jeung tiis-blooded, duit teu cukup. A compatriot, ngaliwatan tinggal PERMANÉN di nagara ieu, daun gambar éndah, miara awewe, hiji ngalaman awewe nu boga imah di Denmark. Ngan sabab salakina teu aya bewara. Maranéhanana nyokot care barudak — pusaka kulawarga, maranéhanana ngurus karya kadua kolotna. Boh méakkeun loba waktu jeung anak. Denmark geus utamana pribumi populasi. Pribumi milik distrustful Danes, kitu atuh pangeusi nagara-nagara séjén. Maranéhanana kalakuanana coldly, sopan emphasized, leuwih distanced. Aya no masalah basa, sanajan urang asing teu nyarita denmark. Warga bisa nyarita basa inggris — anjeun bisa ngajelaskeun eta. Dangong ka urang asing di tim, di toko, salila transportasi kalolobaan gumantung kana urang asing dirina. Lamun hiji jalma anu ramah jeung sopan santun, maranéhanana baris ngadéngé eta, ménta eta, ngajelaskeun, jeung mantuan.

Ngan kawas madhab sejenna

About