Dina hiji nikah disusun, kumaha kuring mastikeun alus mimiti gambaran saméméh kuring papanggih gadis jeung kulawarga nya. Indian Video Bobogohan

Oge, UPSC téh alatan ieu bulan agustus

Salaku prosés, disusun nikah téh kacida flawed jeung kacida restrictive pilihan nyieunIeu teu hiji wawancara pikeun proyek nu anjeun bisa ngarobah di hiji titik saterusna waktu, sarta faking geus pasti teu alus. Jadi halus flirt.

Paling katresna bakal wished boga hiji layeut hubungan saméméh nikah, mana budak nembongkeun undue dipikaresep saméméh nya enya.

Jadi jelas ngeunaan naon anjeun hoyong ngalakukeun dina kahirupan. Kami MBA taun di industri tapi hoyong ngamimitian jeung keur diajar coding.

Diwawancara jeung sagala rupa bank dina sababaraha minggu ka tukang teuing.

Nyingkahan keur nu bodo - ieu téh valid sacara umum, sajaba ti sakadar keur ieu pasamoan. Loba saran dina séjén jawaban umum nasihat dating, jeung teu husus ka nikah disusun, jadi kuring gé toél dina sababaraha pamadegan aspék, jeung kumaha oge bakal maranéhanana bisa ngurus putri maranéhanana.

Ieu mindeng bakal trump naha panganten lalaki alus-néangan, pinter, jsb.

Kuring ve geus mah babaturan American mindeng comment nu India ieu meureun nu ngan budaya di dunya mana hiji awon panganten lalaki bisa snap leuwih desirable jeung menarik gadis. Bakal panganten lalaki s kolot merlukeun pangrojong ti panganten lalaki sanggeus nikah (ieu téh teu pikaresepeun ti gadis s kulawarga s point of view) (ieu mah nanya ieu ku loba gadis kolot)? Boga pamadegan jujur ngeunaan sabaraha potensi tumuwuhna ieu, naha anjeun cinta anjeun pakasaban, jsb. Paling kolotna katresna' bakal kasampak di ukuran jeung lokasi panganten lalaki s imah kolotna' salaku kasar proxy pikeun kumaha loba aset a s panganten lalaki kolot geus jeung kumaha ngamankeun maranéhanana.

Lamun kolot anjeun boga imah sorangan, jeung imah leuwih badag leuwih hade tinimbang nu gadis s imah kolotna', anjeun re alus.

Upami teu kitu, anak s OK pikeun kolotna pikeun mawa nepi ieu topik, jeung nyebut anu sipatna aman sarta bakal bisa ngarojong nu newlyweds. Di handap ieu mangrupakeun alus paguneman nu gadis s kolotna teu bakal initiate sorangan, jadi onus dina kolotna anjeun assuage masalah maranéhanana. Di sisi séjén, lamun kaayaan geus kolot anjeun hirup jeung anjeun, atawa anjeun geus ngarojong kolotna anjeun upami teu kitu, nyieun kaayaan jelas upfront, jeung nyebut kumaha anjeun boga sarana pikeun ngarojong boh rumah tangga anjeun jeung bapa anjeun comfortably. gadis jeung gadis s kolot bisa hayang reassurances yén maranéhanana bakal accorded hormat dina spite keur gadis s kolot.

Tradisional nikah arrangements bisa jadi kuring kami teu yakin naon anu anjeun kaayaan di handap ieu, jeung kumaha tradisional gadis s kulawarga, tapi anjeun meureun hoyong boga kulawarga anjeun nunda kulawarga maranéhanana betah dina masalah ieu.

Anjeun ogé kudu méakkeun sababaraha waktu pamikiran ngeunaan anjeun outlook dina masalah ieu, jeung lamun anjeun deui nempo yén kadua kolotna kudu diolah sarua, pastikeun anjeun noél kana titik nu.

Kuring ngira anjeun keur nanyakeun naon anjeun bisa ngalakukeun pikeun nyieun gambaran alus dina waktu antara finalizing papanggih gadis s kulawarga jeung nu sabenerna pasamoan.

Upami kitu, ieu titik nu datang ka pikiran: Scan net pikeun nu mana wae nu karasa barang numbu ka ngaran anjeun jeung coba pikeun nyabutkeunna.

Karasa téh gumantung umum anjeun gambar, gambar nu anjeun hoyong ka ngagambarkeun, nu gadis s kulawarga di tanya, jeung kumaha jujur anjeun hoyong anjeun calon hubungan jadi - anjeun anu pangalusna pareng eta.

Lamun anjeun mikir hiji item nu tangtu teu utamana ngerakeun jeung geus sababaraha waktu saprak mimiti ceramah jeung gadis s kulawarga, mangka meureun hayu jadi.

Maranéhanana bisa nyaho eta geus (lamun gadis ieu savvy ngeunaan kabéh ieu) jeung nyoplokkeun eta bisa nyieun eta leuwih goreng ti eta. Ngajaga sababaraha bentuk komunikasi jeung gadis (leuwih telepon atawa surélék atawa média sosial). Ogé nyoba tetep komunikasi anjeun saimbang jeung metot - teu teuing formal atawa sagemblengna informal. Don 't jadi clingy jeung don' t jadi snobbish. Ieu mantuan nepikeun yén anjeun milu dina prosés jeung teu saukur keur coerced kana eta.

Upami anjeun keur nelepon nya di imah, pastikeun anjeun omongan ka dirina folks ogé (anjeun kudu sigana kabetot dina eta ogé jeung, di ahir, nyaho eta oge mantuan anjeun nyaho ngeunaan gadis jeung ngajadikeun nya kurang muhrim).

Fokus dina penampilan anjeun dina ngajalankeun nepi ka sabenerna pasamoan. Sok heartening nempo batur nyokot dasar, lembaga anu ngurus hade tina diri. Jadi, well-groomed keur rapat. Anjeun don t kudu jadi manic ngeunaan eta. Ngan buuk alus-motong, a well-ironed baju, nu hiji alus, nu deukeut, well-dipigawé nyukur, dipangkas paku jsb. Make waktu ieu ka introspect. Dibere nyaho sorangan. Muga nu bakal mantuan anjeun pindah di jeung adil pamanggih naon anjeun hoyong pikeun diri ti prosés ieu. Dina turn anjeun bakal némbongan (nurun) betah jeung kaayaan sakabeh jeung junun nyingkahan blathering atawa mumbling. Nyieun hadé, cageur gambaran kahiji dina kaayaan nu mana wae nu gumantung kana kumaha anjeun méré pentingna pikeun jalma séjén tanpa keur (teuing) self-deprecating. Pikeun nyingkahan overdoing nu mana wae nu eta, inget di sadaya kali yén éta téh penting pikeun nyieun hiji smashing gambaran kahiji, tapi nu leuwih penting pikeun ngajaga hiji gambaran nu hade. Ku waktu anjeun ngalakukeun papanggih gadis jeung kulawarga, maranehna bakal boga (dina kalolobaan kasus) ilahar kaluar sagalana ngeunaan anjeun. Kabentuk pamadegan maranéhanana jeung mutuskeun pikeun nepungan anjeun, ngan lamun nyugemakeun maranéhanana patokan (naon bae maranehna bisa jadi) catetan Sisi - kami teu yakin naon anu maranehna mean, jadi dina pangalaman mah, nu ekspektasi, salaku per kuring anu utter sarap.

Tapi nu doesn t urusan dina hiji disusun setelan.

Maranehna bakal milih eta beurat lamun anjeun aya hiji guy jeung geus kuat kasaimbangan bank. Maranéhanana ogé hayang anjeun kasang tukang kulawarga jadi alus stature jeung sia boasting kira-kira dina bunderan maranéhanana.

bakal disada kawas hiji utterly unplanned bodo

Upami anjeun keur hiji mojang, maranehna tangtu hayang budak s kulawarga jadi leuwih badag ti theirs. Upami anjeun keur budak, maranehna tangtu hayang gadis s kulawarga jadi menak catetan Sisi - Sedengkeun ieu penting, tapi kuring don t meunangkeun naha ieu badag saperti kriteria. Salah sahiji alesan, kuring ditolak sabab kulawarga mah teu sigana boga cukup nyieun finansial pikeun ngarojong kuring, bisi kuring anu leungit jalan mah sababaraha waktu di mangsa nu bakal datang. Catetan sisi - Paling kolot ogé kudu nu kulawarga anjeun leuwih nyakola ti theirs ambéh maranéhanana bisa ngabohong ngeunaan eta ogé, lamun waktu asalna. Salian ti ieu dasar konsep, geulis loba nanaon anjeun ngalakukeun bakal ditarima lamun anjeun teu nyugemakeun kaayaan ieu ogé cukup. Maranéhanana bisa saukur jadi mangpaat. Paling-na titik valid titik sabab bakal ogé kawas pikeun ngukur maneh ku anjeun countenance, rupa, alam, ambisi jsb. Enya, anjeun geus meunang eta katuhu di dieu. Lamun gadis s guy s kolot percaya anjeun nice guy gadis ti menak kulawarga, maranéhanana anu dipikaresep pangaruh maranéhanana nak kana nikah anjeun.

Upami anjeun gaduh nu mana wae nu silih babaturan' baraya, ménta ka nyorot anjeun positip.

Inget, ieu nu urang saha maranéhanana trust jeung bakal bisa nyieun gambaran alus pikeun anjeun. Nyiapkeun anjeun matrimony neruskeun aka bio-data bener jeung rapih. Don t make paspor ukuran poto, anjeun bakal ditampik outrightly. (Hiji mah cousins teu nu. Dina basa nya Lamun anjeun teu bisa nunda dina usaha meunang nice mesem gambar diklik pikeun bio-devata teu aya deui jalan kami bade papanggih manéhna) Anjeun oge bisa make atawa ladenan nu sarupa pikeun meunangkeun neruskeun diwangun professionally. Ieu website husus nyieun éndah neruskeun ngajéntrékeun hirup anjeun sareng bantuan Prezi. Karya dina fb twitter propil LinkedIn. Nunda nepi santun propil jeung panutup pic. Jalma condong pikeun neangan informasi online poe ieu. Ngawalon bari anonim sabab kami hiji jajaka jeung teu hayang ditempo dina Nikah Disusun jejer. Sadaya pangalaman kuring geus dina topik ieu sabab of sadulur mah jeung cousins. Oge, tinimbang nyoba nyieun alus mimiti gambaran mah tangtu nyarankeun anjeun buka ngeunaan nétélakeun gadis anu anjeun keur salaku hiji jalma. Gambaran kahiji bisa mantuan anjeun meunang hiji mojang. Tapi naon saterusna. Lamun naon anjeun ngagambarkeun nya saméméh nikah téh béda ti saha anjeun sabenerna nu, mangka anjeun boh aya di keur sababaraha kasulitan serius.




fun telepon poto chat katresna roulette tanpa katresna keur Bobogohan video poto tanpa ngadaptar poto Bobogohan ngadaptar pikeun free video chats jeung katresna chat roulette ngundeur pikeun free free video chat Bobogohan tanpa ngadaptar online dating nepungan pikeun rapat kenalan di jalan video