Duden Bikang Ejahan, Harti, Harti

Mindeng anjeun teu nyaho kumaha a Éta kecap ditulis

Gampang pikeun rujukan jeung nulis bener - jeung standar kamus pikeun sakola sekundér

Jeung Tips for job search, professional rumusan mantuan pikeun Prakarsa jeung online aplikasi.

Kecap-Poho teuing geulis, ieu lovingly crafted judul di sorotan nu.

Digital 'kamus' bakal dipasang salaku hiji program dina Komputer, sarta bisa dipaké pikeun Search langsung nalika Nulis.

Duden online nu nyadiakeun anjeun sareng inpo lengkep dina ejaan, tata basa, jeung harti kecap.

Kamus nembongkeun pamakéan ditangtoskeun ogé cara ngucapkeun jeung asal kecap jeung daptar anak sinonim.

Ngalanggan pikeun Newsletter urang

Lamun tata basa, ejahan, kecap asal, atawa gaya alus: basa pembimbing nahan hiji tukang dina basa jerman, nu penting aturan nepi ka phenomena aneh pikeun anjeun.

Di dieu, urang méré hiji Gambaran resmi aturan jerman éjahan jeung tanda baca, kitu ogé advanced tips, guaran, jeung saran tina Duden Papan redaksi.

Ku alatan éta, sering misspellings, nu diasupkeun dina Duden kudu mingpin ka nu bener ditulis tag.

Di dieu anjeun bakal manggihan tips jeung kasang tukang pangaweruh tina basa jerman, maranéhanana bisa neuleumkeun diri dina jejer husus, atawa ngan fun basa nyoba kaluar kaulinan. Entertaining informasi ngeunaan basa jerman, atawa rada informasi dina ayeuna Nawarkeun. Di dieu anjeun baris manggihan Podcast Duden-basa nasehat jeung fakta metot ngeunaan basa jerman Ngadangukeun, jeung Ngundeur. Pola nawarkeun tujuh urang renowned kamus nu urang anjeun Aktip, jeung loba fungsi tambahan saperti calakan pungsi teangan, atawa Conjugation jeung Declination. Nu Duden perpustakaan inovatif jeung dibuktikeun aplikasi software nu Duden kamus, pikeun aksés éléktronik kamus eusi ti penerbit. Urang nawarkeun professional naskah ka basa jerman, maca sampel tina buku urang jeung Karangan Subyek nu basa jerman pikeun Ngundeur. Di wewengkon ieu anjeun bakal nampa informasi ngeunaan jejer Sosial Media, buletin, Podcast, Aktip, jeung Undeuran. Anjeun bisa make jampe-checker online anjeun teks, nyimpen waktu ka bener ejahan jeung grammar mariksa.

Pikeun leuwih taun, Duden geus decisive otoritas pikeun sadaya patarosan dina basa jerman jeung éjahan.

Di dieu anjeun meunang hiji matak wawasan kana jejer nu patali jeung Duden. Di wewengkon dagang, urang geus tiket pikeun anjeun urang kiwari penerbit, sawangan, jeung order jeung stock rekaman bentuk dikumpulkeun. Dina bagian ieu, urang nyadiakeun Ladenan mantra mariksa online, Duden basa konsultan, Pangrojong téhnis, dealer di wewengkon jeung fakta metot ngeunaan Duden.




video keur Bobogohan awewe online video Bobogohan jeung gadis tanpa ngadaptar Bobogohan haratis. nepungan pikeun bébas video pasangan Dating chat roulette online tanpa ngadaptar video ngobrol jeung katresna taun online free video bubuka video ngobrol jeung katresna taun bébas Bobogohan tanpa ngadaptar jeung telepon