Gadis jeung India empang - gadis Indian

Beungkeut jero tumuwuh antara dua

Teu lila saméméh Christmas, guru Annie Kruger narima telepon ti IndiaBapana, anu sakuduna jadi dina liburan di Spanyol, geus sirna ti hiji Hotel di Jaipur. Pondok-leungeun anjeun buku hiber ka India jeung ieu dina jalan. Dina jalan, manéhna learns ka Papan pesawat ka nu beunghar Indian Arun. Sanggeus anjog Di India, Annie nyaéta dina jalan ka Hotel, nu bapana geus biasa nya dicokot ku batur anjeun dompet jeung anjeun dibere nyaho India Karan. Karan nyaeta pariah, anu manages Annie sacara kaduh ti maling pikeun meunangkeun deui sarta dina sababaraha poé ka hareup na becak ngaliwatan Jaipur. Salaku Annie di kamar hotel nya bapa daptar jeung ngaran tina pangaruh India, manéhna nyoba pikeun manggihan naon anu balik eta, tapi teu aya anu hayang ngobrol jeung nya, ka Marita Singh, misterius Maharani. Maranéhanana akrab jeung Annie sacara bapana, dokter, Wilhelm Kruger, masih ti maranéhanana saméméhna aktivitas. Di Karaton, Annie encounters a héran jalan deui ka Arun, putra Marita. Pikeun mantuan Annie dina manggihan bapana nya Arun ujang anjeun ka hiji kajadian zakat saterusna peuting. Éta mana Annie amoy jeung pangaruh India beunghar datang kana paguneman.

Saprak Arun téh bubudakeun cemburu Karan, manéhna ngajadikeun abdi-na pikeun mastikeun yén Karans imah ancur di Kumuh jeung manéhna ditahan.

Dina zakat Gala Annie pikeun manggihan, nu badag empang ti dongeng, anu anjeun ka kelas prior ka anjeun miang India geus can aya ka, jeung dina ngilikan Maharani aya. Babaturan Maharani, Annie learns nu bapana geus hubungan jeung India bidan Mena. Jalan satapak ieu ngabalukarkeun kana Batal, salaku Mena kungsi ninggalkeun sanggeus Annie sacara bapana, nagara geus ngadegkeun hiji Yayasan sababaraha taun ka tukang, geus maot. Manéhna geus leungit sanggeus kacilakaan boh suku-na jeung ayeuna dianggap ku pangeusi Umuh salaku tukang sihir. Tapi saméméh maranéhanana paguneman jeung Mini Annie narima ti Marathi, warta anu polisi ieu yakin yén bapana nya ieu paéh. Sanggeus kacilakaan mobil, manéhna dibeuleum dina Taksi, jeung ngan nya kawinan ring kénca. Deeply ngajempolan, Annie finds solace di Arun jeung commits jeung manéhna ka pamakaman upacara dina bank of Gangga. Annie tetep ninggalkeun hiji sungut, tapi Arun pikeun ilubiung dina nepi ka ngolo-ngolo nya ka Dinner jeung ibu-na jeung sémah séjén. Eta asalna ka basa nu Bidan Menas Martha dina waktu kawinan anjeun blackmailed. The poé saterusna, Arun Annie dipirig ka bandara, tapi saméméh manéhna brings anjeun hiji tempat suci, jeung ngajadikeun nya a proposal nikah. Minangka tanda cinta-na, manéhna méré nya empang. Dina Moment ieu, ujug-ujug mucunghul dikurangan, jeung Annie advises indit ka Chapel, mangka manéhna dibawa kabur ku polisi. Lengkep distraught Annie rejects nu proposal nikah. Tapi, Déwan wizard ngidinan anjeun aya sesa jeung jadi anjeun neangan kaluar kabéh inpo anjeun bisa meunang jeung megatkeun teu make hiber mulang.

Anjog di Kolonial kuburan Chapel, Annie ujug-ujug manggih maranéhanana 'sorangan' kubur batu.

Dina hal ieu maca nu Annie Krüger maot dina umur tilu bulan. Jadi, pertanyaan pikeun Annie: Anu manéhna bener nya jeung di mana asalna. Pikeun leuwih jéntré manéh nyieun kalayan bantuan Arun dikurangan di panjara, tapi ieu sakuduna maot dina hiji usaha kabur. Di Panjara maranéhanana papanggih, kumaha oge, dina Karan, anu masih keur dilaksanakeun di dieu, jeung Annie learns nu Arun nepi keur karuksakan Karans imah nu tanggung jawab. Saprak maranéhanana disangka nu asal anak anu patali jeung Karya bidan Menas babarengan, manéhna nyiar bantuan Dr. Hager, dinten ieu Diréktur Menas Yayasan.

Bisa mantuan anjeun Menas abang, Dikurangan

Dijelaskeun peran wanoja di India jeung nu kalahiran gadis ieu pikeun kulawarga, biasana musibah leutik, jeung ngan budak salaku master panyekel wilujeng sumping. Nu Maharani téh Annie, jeung nawarkeun nya duit pikeun ninggalkeun nagara geura-giru. Manéhna confesses yén manéhna diganti ku Menas bantuan ku budak. Jeung blora, Annie kudu ngaku yen kahiji-lahir nyata ahli waris tina Maharajas jeung ninggalkeun Karaton. Saprak, dina samentara éta, Arun mucunghul, teu kudu ngajelaskeun na"ibu"ka manéhna yén manéhna teu nya putra. Ogé, manéhna daun tanpa kecap, nu sipat.

Heran, Annie sacara bapana nembongan deui dina.

Manéhna méré nya"putri", jeung kudu hiji tempat pikeun nyumputkeun, sabab manéhna aya dina bahaya, sabab manéhna geus blackmailed salah set kolot. Annie ditangtukeun pikeun mawa skandal Umum. Jeung Aruns bantuan, pikeun ménta hampura nya for teu laku-na jeung janji ka Karans imah pikeun nyieun, manéhna manggih disumputkeun dokumén, nu nunjukkeun yén salajengna dalapan barudak anu disilihtukeurkeun. Sanggeus Annie ogé jelas yén maranéhanana baris ngancurkeun jeung Panalungtikan, India hirarki. Arun, tapi, leungiteun taneuh dina suku-na, salaku manéhna kudu nyadar yén manéhna datang ti nu awon Kumuh Jaipur. Manéhna konon lahir di kasta pangluhurna, nyaeta Kurang ti Karan. Salaku manéhna kudu sadar, manéhna bisa di éra pamaké beda, pikeun milih bunuh diri. Nu Maharani, kumaha oge, ieu dissipated, salaku hasil nu kasaksian tina Annie jeung nya"bapa", otoritas informed éta. Salaku ahli waris ti kulawarga Singh bisa Annie Menas Foundation sacara pangrojong finansial jeung maranéhanana lila-cherished kahayang, keur nu outcast, jeung gadis yatim ti Jaipur, hiji désa"Katresna", a kanyataanana. Film ieu ditémbak di Jaipur jeung Amber, India. Di Jerman manéhna mucunghul jadi hiji dua-parter, unggal jeung dua menit pertandingan dina ZDF. Bagian kahiji nepi juta pemirsa jeung pangsa pasar, nu bagian kadua, juta pemirsa jeung pangsa pasar. Dina DVD Film ieu dina. Diterbitkeun dina bulan désémber. Film narima loba resensi positif. Nu Rheinische Post muji di pos anjeun"gadis jeung India empang"- guru di India fairytale Karajaan nu splendor jeung spektakuler, bioskop kawas gambar saperti leuwih sengit warna, picturesque candi, neguaan istana jeung-salju katutupan Himalaya, tapi ogé ti pangperangan kamiskinan, eksploitasi jeung ausgrenzendem kasta sistim geus junun, bewildering, rohani boga muatan nagara mawa saeutik ngadeukeutan. Nu FAZ nyatakeun yén"dongeng-dongeng India tearjerker"geus nganggur teu jeung kanyataanana henteu resep, kumaha oge, ku nu kasampak jeung aktor alus ngayakinkeun.




loka hirup Dating tanpa ngadaptar Bobogohan video chats online jeung katresna néangan hiji lalaki keur serius hubungan video chat tanpa signing up jeung bébas katresna online chat roulette érotis video chat pikeun pasangan video chat kamar online pikeun free video Dating online no ngadaptar bébas Dating online tanpa video video Dating online no ngadaptar