Kuring hayang girl a kuring nanya bit hiji deui kecap akses pikeun anjeun nomer telepon, alatan kuring cukup kawas eta naon kudu kuring nyebutkeun jeung naon kuring ngomong lamun manéhna nanyakeun naha kuring hayang jumlah maranéhanana. Kuring teu hayang ngabejaan nya, dina kanyataan, nu kuring keur anjeun nyebutkeun anjeun kawas:’ naha. ‘naha kuring teu bisa boga nomer telepon anjeun.’.). Lamun teu anjeun bakal geus ngalakonan di mana anjeun kudu jumlah, papanggih up atawa jadi, jeung nu anjeun tiasa manggihan nomer. atawa ménta salah sahiji babaturan anjeun upami anjeun keur atawa teu nyaho bisa manggihan. Nanya nya lamun manéhna ngabogaan pikeun ngabagikeun buck jeung Anjeun telepon anjeun. Mangka Anjeun kudu Anjeun ngan can nelepon. Hi, I m in love with a gadis ti kelas mah jeung kuring nulis ka anjeun ampir unggal poé jeung urang nulis saterusna ogé. tapi naon kudu kuring ngajawab lamun maranéhanana nanya naha kuring surélék anjeun. sabab ieu sayings salaku ‘kuring teu kawas anjeun leuwih ti sabenerna hayang atawa hiji hal, kuring teu nyaho naha atawa teu geus jadi alus. L. g. Gross ka jadi akrab jeung maranéhanana ambigu sayings anjeun bisa nyebutkeun ka hiji gadis pikeun nyaritakeun nya nu anjeun resep nya, jeung naon manéhna hayang ti dirina. Atawa nu sarupa. anggap kuring ningali gadis (hayu urang ngomong kawas antara), kuring jeung kuring bakal kawas pikeun ménta nomer telepon anjeun kuring (m) kuring kakara nempo gadis imut dina beus eureun. Kuring hayang nanya keur jumlah anjeun, teu boga kawani, tapi, jeung terang teu sabaraha kuring kudu ménta. cloths. Naon eta gadis ieu bisa jadi pusat balanja nu geus, katingalina, dipenta pikeun mah jumlahna. Ogé, manéhna nu geulis sahenteuna, tapi kuring mah boro nyaho nya. Naon anu kudu I tuchen. Anjeun kuring nanya Waktu ieu dina Facebook. Kudu mah méré kuring jumlah ka dirina. Hey guys mah neangan nomer telepon di DB. Jadi abdi hoyong nanya naha di libur usum panas masih mungkin keur sukarela magang pikeun ngalakukeun Ieu mah kudu boga nomer, kuring remen sababaraha tips ngeunaan kumaha, contona, dina hal mah, ngalamun, atawa dua Girlfriends, atawa jadi, dina basisir sanggeus jumlah maranéhanana nanyakeun. Aya pasangan alus mantra nu Digawé. Atawa ngan langsung nanya. Jeung kuring patarosan di pangalusna, pikeun conto, lamun bapa anjeun aya di dieu. D Jeung kumaha kuring teu meta pangalusna lamun kuring meunang nomerna. DD, kuring keur taun heubeul jeung gadis méré kuring nomor télépon nya jeung kuring bener hayang nelepon, tapi ayeuna kuring teu nyaho naon ngomong ka dirina. A batur sapagawean milik ieu disebut ayeuna. Telepon sél-na némbongkeun jumlah panelepon. Manéhna jengkel jeung teu ngajawab, jeung teu kawas pikeun nelepon deui ieu ominous jumlah nu teu dipikanyaho. Kumaha anu hal saperti a mungkin. Jeung surat pilihan, anjeun bakal milih naon anu teu jumlah akal jadi disebut. jeung henteu, manéhna geus teu dipilih dina saku calana ngahaja hiji gibberish nomer, tapi manéhna disebut ti nomer ieu. Eta sabenerna dipikanyaho yén budak katresna nurutkeun sababaraha patarosan, tapi kuring bakal kawas nyaho lamun aya hiji, lamun gadis miwarang boy sanggeus jumlah. Jeung kumaha, kahayang, nu anjeun haha sakuduna pikeun ngalakukeun, anjeun bisa angka kaluar an Anonim jumlah. Lamun ieu Jalma anonim nelepon anjeun tanpa ngabogaan pikeun ngomong nanaon. Nu teu atawa. Kuring teu apal hiji gadis geus sataun lila, tuluy kuring kungsi ngobrol jeung nya di Facebook mangka kuring hayang ngarobah jumlah nya, éta ogé nulis di chat tapi anjeun henteu ngabales ka kuring sakali, teu komo di sakola hayang ngobrol jeung kuring. Kudu ngajawab punten (Euweuh ngalawan katresna, tapi, ngan kurang ajar.) Hey mah kudu anjeun mantuan: kuring hayang nanya ka hiji mojang, naon mah kawas, naha manéhna mana jeung kuring misalna bade ka bioskop. Salaku mah nyarita ka anjeun, jeung naon atuh nu kudu ngomong anu pangalusna (no Campur kode mantra. -). Hello. Urang boga hiji Intern dina operasi, jeung eta teh ngan nepi ka jumaah. Lamun kuring hayang nempo anjeun luar karya, kuring Kudu tuluy nanya keur DIRINA nomer telepon atawa kudu kuring méré nya MAH nomer telepon. Kuring teu hayang nyorong anjeun jeung kabebasan anjeun, naha nu mangrupa kuring bakal méré nya mah nomer. Jadi kuring teu nyaho lamun manéhna museurkeun atawa henteu

About