India - Budaya tata Titi - e Diplomat

Agama jeung basa misahkeun urang

India mangrupa salah sahiji nu paling rupa-rupa nagara di dunyaIeu téh hiji canggih, modern, industri pamingpin nu imah ka loba suku primitif jeung jutaan jalma miskin. Kasta system wates mobilitas sosial (urang kagolong ka panghandapna kasta). Alatan disparities di sebaran kabeungharan, gap wide misahkeun sababaraha jegud ti loba goréng. India mangrupa salah sahiji nu paling rupa-rupa nagara di dunya. Ieu téh hiji canggih, modern, industri pamingpin nu imah ka loba suku primitif jeung jutaan jalma miskin.

Kasta system wates mobilitas sosial (urang kagolong ka panghandapna kasta).

Alatan disparities di sebaran kabeungharan, gap wide misahkeun sababaraha jegud ti loba goréng. Westerners bisa ngocok leungeun, tapi, salam jeung 'namaste' (an-mas-TAY) (cara nempatkeun boh leungeun babarengan jeung slight ruku) ngaapresiasi jeung nembongkeun hormat pikeun Indian adat.

Lalaki ngocok leungeun jeung lalaki lamun rapat atawa ninggalkeun.

Lalaki teu toél awewe lamun rapat atawa salam. Kulon awewe bisa nawarkeun leungeun maranéhanana pikeun westernized Indian man, tapi teu normal ka batur. Tradisional Indian awewe bisa ngocok leungeun jeung awewe luar nagri tapi teu biasana jeung lalaki. India umumna ngidinan hiji panjang panangan sacara rohangan antara diri jeung batur. Teu nangtung deukeut ka India. India nilai pribadi rohangan. Lamun hiji Indian seuri jeung jerks sirah nya mundur sikep nu kasampak rada kawas Kulon aya atawa belah sirah dina gambar, ieu hartina enya. Suku nu dianggap najis. Suku nu suci suci pikeun lalaki jeung awewe. Nunjukkeun ayana footwear di urang téh dianggap ngahina. India nu sensitip pisan ka nu keur beckoned rudely. Leungeun jeung panangan waved ka luhur jeung ka handap (Western alus-endah) hartina datang ka dieu. Pikeun beckon, manjangkeun panangan anjeun, palem turun jeung nyieun scratching gerak jeung ramo terus babarengan. Kungsi titik jeung ramo single atawa dua ramo (dipaké ngan jeung inferiors). Point jeung gado anjeun, sakabeh leungeun atawa jempol. Gado teu dipaké pikeun titik di atasan. Kartu bisnis nu disilihtukeurkeun, jeung India kacida sadar tina protokol. Sok hadir kartu bisnis lamun diwanohkeun. Basa inggris anu hade pikeun kartu bisnis. Kaputusan anu niatna dipangaruhan ti luhur. Biasana hiji jalma ngajadikeun sakabeh kaputusan utama.

Usaha pikeun nungkulan pangluhurna-tingkat jalma aya.

Hal ieu dianggap kurang ajar pikeun terjun ka bisnis diskusi langsung. Nanya ngeunaan anjeun counterparts' kulawarga, kapentingan, hobi, jsb. saméméh dimimitian bisnis diskusi. Usaha nyaéta slow jeung hésé di India. Jadi santun, tapi pengkuh. Teu meunang ambek mun anjeun ka hiji hal teu bisa dipigawé. Gantina, restate anjeun nu menta pageuh tapi jeung seuri. Rencana dina sababaraha kunjungan saméméh anjeun ngahontal hiji kasapukan.

Agama jeung basa misahkeun urang

Anjeun bisa ditawarkeun sugary, susu tea, kopi atawa inuman lemes. Catetan yen anjeun kaca atawa cup bakal refilled pas geus emptied. Mimiti bisnis hiburan anu dipigawé dina restoran di bergengsi hotél. Bisnis bisa dibahas salila hidangan. Ngidinan anjeun boga imah pikeun ngamimitian bisnis paguneman. Kungsi flatly nampik ondangan ka imah atawa dinner a bisnis tara lamun anjeun teu bisa nyieun eta, nawarkeun masuk akal musabab. Dina gathering sosial hiji garland kembang mindeng disimpen kira-kira tamu beuheung. Cabut sanggeus sababaraha menit jeung mawa eta di leungeun anjeun pikeun mintonkeun humility. Ngidinan sarwa ka ngawula ka anjeun. Kungsi nolak dahareun, tapi teu ngarasa obligated kosong piring anjeun. Hindu sarwa nu kungsi sakuduna hayu sémah maranéhanana' piring kosong. Lamun sarwa dahar jeung leungeun, ngajamin eta nu anjeun mikaresep ngalakonan sarua. Lamun utensils nu teu dipake, make leungeun katuhu anjeun jeung mimiti anjeun tilu ramo jeung jempol wungkul.

Nyokot kadaharan ti komunal piring jeung séndok hiji kungsi ramo anjeun.

Make chapati atawa goréng (roti) bedah kana sakumpulan leutik scoop nepi dahareun. Anjeun kudu ngabales invitations jeung tepung comparable nilai.

Kungsi ngajak batur pikeun jauh leuwih lavish dinner eta bisa ngerakeun maranehna.

India nyaéta hiji tempat hésé ngalakukeun usaha, tapi utamana tangguh pikeun awewe. India nyaéta hiji masarakat didominasi-jalu. Kulon awewe bisa ditarima tapi kudu ngadegkeun posisi maranéhanana jeung judul langsung nawaran ditampa. Diadaptasi ti bahan disusun ku Jandela di Dunya, a cross-budaya latihan jeung sungut konsultan. Asalna dumasar kana bahan nu dikandung dina Nunda Suku Pangalusna Anjeun Maju runtuyan buku ku.




video chat Bobogohan website video Bobogohan jeung gadis Kuring keur néangan occasional rapat Loka Dating bébas ngadaptar serius Bobogohan awewe nikah wanting ka nepungan anjeun Bobogohan tanpa poto pikeun bébas Chatroulette bobogohan katresna video Bobogohan jeung girl pikeun bébas