India Lalaki, Ieu Téh Naha Asing Awewe teu Swiping ka Katuhu dina Anjeun dina Video Bobogohan

Teu ngan éta, tapi urang sigana jadi humongous munafik

Nu India rasialisUndoubtedly jadi. Dina hiji sisi, urang blatantly ngabentenkeun ngalawan jalma ti Kalér, kitu ogé jalma ti nagara Afrika. Di sisi séjén, urang sigana geus parasaan kacida dicampur ngeunaan jalma bodas. Kadang, maranéhanana geus subjék urang ekstrim xenophobia, jeung urang hate eta pikeun ngabogaan ngajajah urang (komo lamun maranehna keur teu ti Britania raya), tapi dina kali séjén, urang ampir ibadah di antarana. Urang manggihan sagalana ngeunaan eta menarik - fitur maranéhanana, maranéhanana accents, jeung maranéhanana sakabéh luhur - for lantaran teu lian ti kanyataan yen, ngadagoan eta, maranéhanana geus teu Indian. featuring hiji akun pribadi bodas man dina Video Bobogohan di India. Eta ngomong ngeunaan kumaha awewe India, overwhelmingly, milih lalaki bodas dina Video Bobogohan, jeung condong gaduh sababaraha isu serius jeung India lalaki dina loka dating pikeun sagala rupa alesan, sababaraha nu teu teu dina tempatna. Hayu urang nyanghareupan eta, sababaraha Indian lalaki bisa sigana polos creepy. Ti mulai off jeung paguneman ngeunaan sex katuhu off bat, ka 'subtly' nanyakeun awewe sabaraha mitra seksual maranéhanana geus kungsi aya, nu aya sia leuwih ti hiji conto gede nu hypocrisy ieu lalaki, anu horny apan, tapi masih leuwih resep boga sex jeung virgins. Hiji teu bisa sok nuduh awewe rasisme lamun maranehna leuwih resep ka sapi jalu nu jelas ti India lalaki di Video Bobogohan.

Jadi, lamun hiji Indian man megatkeun pikeun post a potent pertanyaan dina India Bobogohan, manéhna dapatkan an apt respon ti hiji awéwé American.

Ieu pertanyaan nu geus bugging jadi loba Indian lalaki: 'Lamun nu mana wae nu anjeun care kasampak di média sosial mah kaca, anjeun bakal aya bewara eta sacara utamana Indian guys.

Sadaya educations.

Kuring geus pohara pangalaman padet nu kumaha kalakuanana lamun hiji awéwé American balesan via media sosial (pikeun catetan, kuring nyaho loba Indian guys di jalma, jadi sesa assured kuring ogé nyaho sagala variabel anjeun IRL personalities) Hayu atuh mere tulus hatur nuhun pikeun sadaya India lalaki anu boga protected kuring, kuring salamet jeung hartina ditajong burit nu guys harassing kuring. (Kuring teu mere ampun ieu, tapi kadang-kadang eta teh sadaya maranéhanana ngarti) Kawas kulon guys, India guys langsung nanya pisan pribadi patarosan. Kuring moal make sabenerna nembak layar pikeun ngajaga (teu jadi) polos. Tapi di dieu aya sababaraha palasik patarosan jeung koméntar ti Indian guys Ieu anu cukup polos patarosan. Tapi, paling awewe lamun guy nyaeta India, manéhna eureun aya. Sabab lamun manéhna ngajawab patarosan maranéhanana, nu saterusna runtuyan mana anu kawas ieu (Tetep dina pikiran, teu kudu geus direspon ka saméméhna seksual tipe patarosan.

Anjeun bisa ngarobah subjek jeung unggal reply sarta maranéhanana masih ngalakonan ieu.) Kuring geus kungsi katempo hiji bersih (naon India Bobogohan jeung kawijakan dieu.

Naha urang nyebutkeun slang atawa istilah médis.)? American girls nu bersih, sarta kuring hayang nempo. Nya meunang parah ti aya.

Naha kuring nunda nepi ka karasa ieu paripolah? Sabab anjeun nu leuwih hade ti ieu.

Saterusna kami I. Jadi unggal awéwé American anu anjeun mikir anu hargana cukup pikeun kalibet dina sex sederhana jeung anjeun. Anjeun kungsi bakal nyadar anjeun kasalahan lamun aya saurang ogé anu daék sabar ngajar anjeun. antukna meunangkeun eta.

Kuring geus diblokir sababaraha, tapi

Lembur kuring nempo inggris maranéhanana ningkatkeun, maranéhanana pikiran kabuka sarta kecerdasan maranéhanana ngeunaan budaya dilegakeun. Eta sacara patut usaha.

Kuring nempo lalaki anu mimiti nempo kuring, hiji awewe (bodas.) salaku babaturan jeung hiji confidant.

Teu sawatara bimbo ngalakukeun salah hal jeung. Lamun kumaha bae, kaula lesser. Eta nu diperlukeun unggal ounce sunda mah bisa muster nepi ka mantuan ieu naif guys nyadar kasalahan dina pamikiran maranéhanana. Enya, kuring disebut eta naif. Maranéhanana anu clueless ngeunaan awewe jeung budaya kulon. Guys, maranehna meungpeuk anjeun sabab anjeun countrymen geus dijieun dipikawanoh yen maranehna mikir bodas gadis di jeans jeung t-shirt bakal boga 'jenis kelamin' jeung saha. Maranéhanana mikir anjeun geus rasialis babi. Enya, maranéhanana nangtoskeun anjeun jeung ieu teu adil, nya eta. Eta lebay jadi judged ku sababaraha budaya tayangan nu awon behaved. Eta lebay jadi dina ahir urang, di ahir anu diolah kawas hargana jalma, teuing. Guys, girlfriends mah ngabejaan ka kuring pikeun mastikeun mah Indian babaturan teu bisa nempo eta. Salaku anyar salaku saptu kamari a babaturan ka kuring Indian guys nu nyaho kuring tetep nyoba pikeun ngirim nya salah talatah. Nah, nu tetep ditempo, tapi cegah implication nu hiji fluency dina basa inggris disambungkeun ka kecerdasan maranéhanana atawa pamahaman budaya, urang lumayan loba satuju jeung nona ieu.




ngalamun awewe hayang papanggih video chat tanpa ngadaptar jeung bébas online video chat Bobogohan tanpa ngadaptar Bobogohan tanpa ngadaptar jeung telepon chat roulette bébas video chat kamar Bobogohan katresna bébas top loka Chatroulette Bobogohan tanpa poto Ortodoks Bobogohan ngundeur chat roulette