urang gumbira ngeunaan kapentingan anjeun dina béntang. Hanjakalna, Panyungsi anjeun teuing heubeul ka loka urang. Mangga ngagunakeun Vérsi nu leuwih anyar ti Internet Explorer atawa alternatif saperti Browser Firefox atawa Chrome.

Overwhelmed ku kamiskinan kira-kira manéhna, mimiti Indian tailors pikeun mantuan Kuka Ngarora. Leutik kahiji, terus jeung sagalana manéhna. Kuka Ngarora jeung barudak ti manéhna ngadegkeun nu ‘Cahaya panonpoe Proyék’, jalan barudak di metropolis Cirebon nyandak sakola nganjang. Kamar nu cutter Kuka Ngarora ngabagéakeun konsumén anak, geus euweuh jandela. Saha anu hadir di dieu, di jantung metropolis Cirebon, keur nu pas, kudu, ku hiji pisan lega dining kamar. Dina beurang anjeun bisa ngadangu ti aya, caang voices. ‘Ah, barudak datang imah ti sakola,’ nyebutkeun Ngarora. Kuka Ngarora kahirupan nu hirup has Indian-kelas tengah salaku timer padamelan. Pamajikanana, Parity kota pituduh. Manéhna mana kaluar jeung babaturan ka gym. Kulawarga bakal finansial cukup well — éta teu keur barudak.

Eusian sakabéh kamar makan

Jeung di muka panto ka staircase salajengna ngalirkeun arus: Ka barudak Bapak sarwa aya, Ngarora kdu jadi hateup. Di dieu, teuing, tabel ayeuna double and triple dikawasaan. Aroras tailoring geus ngan sababaraha pagawé. Hal ieu aya di salah sahiji basajan wewengkon Cirebon. Umuh jeung tengah-kelas Apartemen, nu raket intertwined. Di hareup geus bau kawas leutik haseup mobil, di backyard, kasangsaraan. Mangga ngirim ka: IBAN DE BIC DEUTDEHH keyword ‘Cahaya panonpoe Proyék’. Yayasan star eta sadaya anu dimimitian dina taun. Aya hiji gadis saeutik murag ka Ngarora, Leungeun kénca ieu leungit. Leutik Rosini ieu meureun dua taun heubeul, manéhna ngira-ngira. Dina begging di hareupeun bioskop lingkungan. Manéhna jeung pamajikanana mimiti mawa rutin hiji hal dahar. Pikeun bisa Kuka Ngarora jeung pamajikanana, Parity: leuwih street barudak, geus kdu pasangan jeung hateup imahna Tapi hiji poé manéhna ieu isro. Kuka, Parity, jeung anjeun kapanggih gigireun hiji riweuh jalan utama, maranéhanana geus dikirim aya sabab aya nu leuwih ka menta. Nu Aroras dijieun Deal jeung homeless kolot: maranéhanana mayar Rosini atikan, kaséhatan jeung dahareun. Nu kolot, nu mungkinkeun anjeun indit ka sakola. ‘Sanggeus sababaraha poé, leuwih jeung leuwih jalan barudak, nu geus ngadéngé Rosini datang,’ nyebutkeun Ngarora. ‘Sarta teu aya anu sok leuwih. Barudak datang ka ahir na daya finansial, tapi Aroras dijieun. Mantuan datang ngaliwatan jerman rencang hiber Julia Hillebrecht, badarat sacara acak dina Aroras tailoring. Saprak harita, manéhna nu ngumpulkeun sumbangan keur na ‘Cahaya panonpoe Proyék’ jeung arranges sponsor. Geus aya ‘Mawar’-anak digawé minangka guru, Dokter atawa manajer — jeung mantuan Generasi saterusna anak. Kuka Ngarora hayang terus: ‘Urang masih manggihan barudak di jalan, teu nyaho kumaha heubeul anjeun aya atawa kumaha anjeun nu panas’, manéhna nyebutkeun. ‘Kuring kakara rek boga Budak leutik happy. Ogé dina loka ieu, nu Cookies dipaké. Urang bisa evaluate loka pamakéan pikeun pamakéan eusi redaksi jeung advertising nu didasarkeun-view. Hal anu penting pikeun urang, sabab urang tawaran financed ngaliwatan iklan. Pamakéan loka nu, anjeun ijab kabul ka Cookie usage. Pikeun info leuwih jeung pilihan

About