Katresna salaku budak sex - eunteung dunya - ARD, Nu Kahiji

Manéhna nyebutkeun manéhna geus heubeul taun

Urang papanggih Munevera Khan dina hiji awewe centre di CimahiDina beungeut anjeun, tragedi nu nembongkeun dina kahirupan anjeun jadi jauh: sabelas taun heubeul manéhna geus lamun kolotna anjeun pikeun dijual. Euro: 'kuring teu komo nanya.

Baraya mah datang bareng jeung geus megatkeun pikeun meunangkeun nikah, a man taun heubeul ti Oman.

Tapi anjeun ka kuring ieu ngan dina poé kawinan. Lamun kuring nempo lalaki kolot, kuring ngan ceurik. Kuring diprotes jeung ceuk kuring, aku leuwih ngora teuing pikeun nu. Anak pertikahan anu ngalarang di India. Di Munevera eta lumpat salaku loba katresna di dieu di nu awewe center: matchmaker pikeun meunangkeun dokumén palsu. Ngaruksak Imam ngalaksanakeun Upacara kawinan. Munevera geus balik jeung man heubeul. Salila tilu minggu manéhna digawé jeung eta dina hiji Hotél di kota Cimahi. Mangka, manéhna ngiles. Munevera ieu reuneuh.

Salaku 'Sheik' kapanggih kaluar ngeunaan eta, cenah cerai, dina telepon ti Oman.

Ieu gancang cerai nurutkeun hukum agama Muslim dikenal di India. Dalapan taun ka tukang. Muneveras putri musisi geus katempo nya bapana deui: 'kuring geus ngalaman loba. Lamun kuring mikir ngeunaan eta, eta ngajadikeun kuring teu réngsé can.

Kuring teu hayang ceurik di dieu di hareup putri mah.

A musisi teu kudu nanya naha indung anjeun bagja. Nu bakal galur anjeun teuing. Munevera nyokot urang ka indungna. Manéhna teu boga pilihan: Salaku awéwé Hamil, anak jeung mangka salaku hiji a ibu single, manéhna geus balik ka kolotna. Raffia Begum ngabejaan urang kumaha manéhna sorangan miboga ti sakabeh carita, cerai putri nya, pikiran anjeun. Di nikah, anjeun masih bisa manggihan euweuh nu Salah. Manéhna geus hayang putri nya geus alus di Émirat jeung teu disangka nu man heubeul hayang ngan Sex: 'Urang tatanggana geus nikah putri maranéhanana ka hiji Sheikh. Tatangga putri ngabogaan hiji imah anyar jeung rejeki leutik.

Kuring kungsi ngaharepkeun pikeun.

Ku alatan éta, urang geus kawin pikeun Munevera. Lingkungan, di Munevera tumuwuh nepi, nyaeta Muslim kumuh. Loba kulawarga ningali mangpaat pikeun ngajual putri di Uni Émirat Arab. Nu hak awewe organisasi, Shaheen nyebutkeun yen ieu kajadian di unggal katilu kulawarga. Unggal poé, nekat katresna datang ka awewe urang pusat. Teu sok jadi mancanagara jadi kawin. Mindeng éta Masalah kahirupan sapopoé. Jamel Nashat geus ngadegkeun Shaheen. Kamiskinan argumen moal ngantep anjeun panawaran. Masalahna nyaeta loba kulawarga Muslim nempo katresna salaku komoditi: 'kamiskinan anu no musabab. Urang dieu anu sok goréng. Ieu téh murni karanjingan. Utamana lamun putri nu dijual keur cerai gancang komo leuwih mindeng. Pro kawinan, kolotna narima ngeunaan Euro.

Alus néangan gadis jeung pisan katresna ngora, eta bisa jadi malah nepi ka Euro.

Anyar, otoritas crackdown di kota Cimahi ngalawan gadis trafficking. Sababaraha minggu ka tukang, polisi ditewak loba Indian Matchmaker jeung nikah-dipikiran lalaki ti Émirat. Loba anu nikah di imah geus, neangan ngaku kavling tina Kadua atawa Katilu istri atawa ngan gancang fun. Urang papanggih lalaki anu dijieun ieu arrests mungkin: Haji Khan geus, salila sababaraha taun, komo Arab lalaki haram weddings. Manehna nembongkeun urang Hotél, jeung manehna bareng geus digawé. Urang kudu meunangkeun kaluar, manéhna nyebutkeun, méré Kasulitan. Manéhna ngabejaan urang yen perdagangan budak nu geus jadi gampang, sabab loba India sertipikat, nepi ka ayeuna, sanes kalahiran atawa kartu identitas kasurupan: 'katresna ngomong ayeuna, anjeun sabelas atawa dua belas taun heubeul. Tapi nu teu bener. Dina kanyataanana, maranéhanana anu geus, kuring mikir.

Nya pasti tanggal lahir teu hiji isu

Oge, sababaraha ogé bisa jadi, atawa geus aya, tapi éta saeutik pisan. Dina sagala hal, urang geus doctored, salaku agén, mangka tulak atawa taun. Nu Scheiches via tengah lalaki ka kontak urang.

Maranehna ngumbara saterusna, resmi, ka rumah sakit pikeun ngubaran.

Mangka anjeun nikah gadis.

Lolobana anjeun ninggalkeun dieu.

Mah emang sakabeh waktu yén sadaya ieu téh haram, jeung anu kaula bade jail lamun nu polisi bray kuring.

Antukna, manéhna meunang Nurani bad, manéhna nyebutkeun.

Haji Khan dikaitkeun ka pulisi jeung katresna cingcin trafficking dadung. Nu Timbalan kapala pulisi Cimahi dikonfirmasi ieu pikeun us. Manéhna geus diarahkeun nu investigations jeung teu bisa percaya eta masih, nu kolot ngajual barudak underage maranéhanana. Mohammad: 'Aya nu jadi loba disturbing hal dina ieu panalungtikan. Nu geus kaget urang dieu. Kumaha kolotna bisa ngalakukeun hiji hal kawas éta. Anjeun teu nyaho, lamun anak datang imah ti sakola, mangka anjeun nelepon pulisi. Tapi di dieu urang boga kasus nu kolot dijual barudak, ngahaja mancanagara. Loba jalma di Muslim umuh Cimahi deeply agama. Jeung tah eta anu teu heran nu ngaruksak pendeta dina katresna anu aub dina dagang. Anjeun geus nyokot kauntungan tina nu nagara India jeung Muslim minoritas pikeun notarize weddings. Islam damai hakim geus ka kolotna yén sagalana bakal dilakukeun luyu jeung qur an. Munevera Khan geus bitterly mayar pikeun ieu sinisme. Salaku hiji wanoja cerai jeung anak bakal manggihan hésé pikeun Pasangan anyar: 'kuring ngabejaan ka carita mah madhab.

Kuring teu hayang leuwih katresna jadi dijual.

Gadis kudu nyaho naon nu bade lumangsung ka anjeun sanggeus éta. Awewe di Shaheen geus ngalaman Goréng. Pikeun sababaraha jam sapoé, nu centre méré anjeun sahenteuna saeutik kanyamanan jeung selingan. Kumaha anjeun bisa ngarojong proyék Shaheen. Kahiji: Mangga kontak urang dina hal ieu langsung: online Mangga catetan: comments teu kaciri langsung, tapi bakal dikonci dina hitungan jam redaksi. Aya no Tumbu kaluar, alamat, atawa nomer telepon bisa jadi teu diterbitkeun. Mangga nyingkahan alesan privasi, alamat E-Mail. Patarosan ngeunaan eusi consignment, ka perpustakaan, atawa repetitive kajadian ka spectator redaksi comment junun nyerah. Ieu bakal nalungtik pas mungkin sarta tuluy dirilis. Eta nu sarat jeung kaayaan pamakéan Kahiji panawaran. Ku ngaklik dina 'kuring Satuju' anjeun bisa nyarankeun ieu kaca dina jaringan sosial. Aya kamungkinan yén data ti Komputer anu dibikeun ka masing-masing panyadia kitu ogé data ti panyadia ka Komputer anjeun. Ieu ijab kabul anu dibikeun ku anjeun pikeun jam.




video pengantar chat roulette tanpa ngadaptar pikeun free website video Bobogohan jeung gadis Bobogohan chat video bobogohan video Dating online video chat tanpa ngadaptar jeung bébas Bobogohan chat roulette ngundeur pikeun free online Dating