Kuring Teu Hayang Hubungan Serius - Serius - Katresna Nanya Guys

Aku positif, kuring teu ngagagap

Tapi, pas kuring meunang sorangan kana hubungan dating, kecap mah henteu deui boga maranéhanana dimaksudkeun hartiKu manéh nu kosong kasampak dina tanggal beungeut, kuring teu bisa mantuan tapi heran lamun kuring geus blurted kaluar hal di Mandarin Cina. Kuring keur teu dina hiji waktu dina kahirupan mah di mana kuring ningali ka settle turun. Ieu teu kanyataan yén kuring tetep disumputkeun basa kuring nanya hiji wanoja kaluar dina titimangsa. Kuring keur sagemblengna jujur jeung upfront, saperti mah tangtu hayang wanoja ka jadi jujur jeung upfront jeung kuring. Urang inundated jeung talk-show hikmah ngeunaan keur kabuka sarta jujur dina komunikasi urang jeung lawan jenis. Tapi, naha teu jujur komunikasi balik ka katuhu kaluar jandela lamun kuring nyebutkeun, 'kuring teu néangan hubungan serius,' jeung kuring tanggal hears 'I ngaraos teu néangan hubungan serius ayeuna, tapi sanggeus sababaraha kaping, nu bakal robah. 'Nu teu naon ceuk kuring. Kuring teu mertimbangkeun sorangan mean-berjiwa atawa 'pamaén'. Naon kami jujur jeung upfront. Nikmat peuting jeung denok awewe teu di antarana nya dina lawon nyarios, 'kuring mikir anjeun bener cared ngeunaan kuring. 'Nu naha kuring nyaritakeun nya dina tanggal munggaran, 'kaula teu néangan hubungan serius.

'Enya, ieu téh bener, yén urang bisa geus ningali unggal séjén nu rutin pikeun nu baheula bulan atawa nu urang indit ka Catskills pikeun weekend, tapi kuring masih teu néangan hubungan serius.

Lamun kuring éta, kuring teu bakal ngomong maranéhanana fateful kecap pikeun dimimitian ku. Mangga, batur, saha, ngabejaan ka kuring kumaha nyebutkeun 'kuring teu néangan hubungan serius' dina basa sex fairer bisa ngarti. As of ayeuna, kuring di leungitna hiji. Komunikasi ieu deficit geus réngsé sababaraha hubungan kuring hoyong geus terus. Tapi, lamun nu nanya bakal hudang, 'Lamun kuring bakal minuhan kolot anjeun.' atawa 'abdi hoyong anjeun papanggih mah kolot', kuring terang nu Kuring bakal mungkas asmara. Galur dina boh urang bakal ngan teuing. Kuring percaya mah bisa nyarita pikeun loba lalaki lamun kuring ngomong we paruk hartosna eta lamun urang nyebutkeun we teu hayang hubungan serius ayeuna. Urang nyaho lamun urang siap pikeun settle turun jeung hiji wanoja jeung kamungkinan ngamimitian hiji kulawarga. Maranéhanana anu teu siap pasti nyaho eta.

Talatah dikirim ieu teu talatah anu ditampa

Ieu teu robah sabab urang tanggal pikeun nyetel sababaraha bulan, atawa sabab urang geus tangtu kasampak dina panon urang lamun urang diajar dina keur nyium. I bakal cinta hiji x herang nu kasampak, jadi kuring bisa ngajual eta dina eBay. Leuwih alus can, eta bisa dikaluarkeun pikeun panalungtikan. Kumaha husus kasampak teu bisa nyebutkeun naon anu diucapkeun kecap teu bener matak. Mikir jauh-ngahontal implikasi jeung sasak nu bisa jadi ningkat dina jalu ka bikangna komunikasi. Jigana handapeun garis nyaeta awewe ngadenge naon anu maranehna hoyong ngadangu jeung napsirkeun kecap urang lengkep béda ti urang mean eta. Unggal waktu kami jujur jeung nyaritakeun hiji tanggal nu kuring keur teu siap pikeun settle turun, kuring bisa nempo ieu smug kasampak di panon nya kuring ngabayangkeun nya cackling evilly jeung nyebutkeun ka sorangan, 'Alus teuing. Urang gé kakara nempo ngeunaan nu. Kuring bogoh ka hiji tangtangan. 'Hiji poé kuring bakal siap pikeun settle turun, boga pamajikan denok jeung hiji kulawarga, tapi sakumaha dina ayeuna, kuring teu siap. Ieu ngabogaan nganggur teu jeung awéwé jeung sagalana pikeun ngalakukeun ngeunaan kuring.

Muga lamun kuring siap pikeun nyokot terjun nu, nu katuhu awewe bakal datang sapanjang.

Anjeun geus lain saukur chick teu ngadengekeun kecap, pamikiran urang nyarita dina kode jeung aya nu disumputkeun talatah.

Lamun manéhna nyebutkeun ieu teu serius jeung maranehna satuju mangka nu dina eta. Lamun ngalakonan hal pikeun bulan ieu hubungan ka anjeun (nu teu, kajaba paguneman anu geus di nu judulna téh ngeunaan hubungan a) tuluy sugan anjeun kudu ngobrol jeung hiji ahli. Anjeun bisa nyebutkeun ieu b. ngan sabab sobat jujur ngeunaan karsa-na nepi hareup.




meunang acquainted keur serius hubungan online video chat Bobogohan tanpa ngadaptar online video chat kamar Bobogohan Bobogohan tanpa ngadaptar pikeun free Bobogohan atuh video top loka Chatroulette video chat taun papanggih awewe sawawa loka Dating sex Bobogohan