Anjeun nempo leuwih mindeng, nyokot loba hal, tapi silaturahim murni teu cukup pikeun anjeun. Horst Wenzel ngécéskeun dina Video anyar léngkah jeung nu ngamekarkeun kaluar tina silaturahim murni hubungan bisa. Anjeun bakal diajar tips gede ngeunaan naon nu bisa, jadi anu teu ngan anjeun, tapi ogé hayang hubungan hiji. Salaku hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta, tangtu, loba. Pastikeun yén anjeun teu kadua jeung teu countless well-Dipikawanoh ti sababaraha bunderan babaturan drags. Tungtungna, anjeun hoyong pikeun nguatkeun kontak jeung nya. Utamana hal nu nawarkeun loba Aksi nu disarankeun, salaku conto, hiji roller coaster numpak di taman hiburan. Nu ngadorong adrenaline level up, naon anu Flirt dina hal ogé. Upami anjeun gaduh kurangna gagasan, urang boga hiji daptar badag pikeun hal pikeun ngalakukeun dina Tanggal munggaran, anjeun tiasa make tangtu pikeun kadua atawa katilu Date. Anjeun geus sugan hiji peuting sanggeus anjeun geus dua hal nginum babarengan dina crate jeung badarat. Ieu simplifies hal, sabab lamun geus kontak fisik anjeun kudu saling, gawang kahiji anu dipigawé sarta anjeun bisa jadi yakin yen anjeun aya di loba dreaded zona babaturan.

Jeung paling importantly, teu digolongkeun sare sanggeus Sex. Cuddle gantina, mangka, ku kituna, beungkeutan hormon dileupaskeun, ngabalukarkeun hubungan anjeun ka silih geus maneuh. Pastikeun anjeun rutin nempo, jeung nu rutin hiji hal ka kasampak maju ka. Mun anjeun geus sanggeus Pasamoan ngan sanggeus sababaraha minggu, bakal ngawangun nyata leuwih hese parasaan keur wanoja. Gantina, éta téh penting nu nyadar yén anjeun geus man a anjeun bisa ngandelkeun jeung laporan nu rutin. Kagiatan anu penting, anjeun kudu jadi ku ayeuna jelas. Naon nu pausahaan ogé mantuan, lamun ieu kudu rencanana pikeun jangka panjang. Contona, anjeun bisa mesen tiket konser pikeun anjeun, nu kajadian téh lumangsung lima bulan ti ayeuna.

Anjeun tiasa tangtu buku liburan

Anjeun geus hiji joint Venture di mangsa nu bakal datang, anjeun boh bisa kasampak maju ka. Anjeun ogé bakal mintonkeun nya kanyataan yén manéhna téh teu ngan di Dieu jeung Ayeuna anu penting, tapi anjeun hoyong ogé di sababaraha bulan ka papanggih jeung dirina. A Unsur konci pikeun mawa anjeun silaturahim dina Status hubungan, kulawarga anjeun jeung babaturan anjeun. Mastikeun yen anjeun kulawarga anjeun jeung Babaturan anjeun dibere nyaho, jeung anjeun ogé bakal kulawarga anjeun, jeung buddies anjeun ti waktu ka waktu pikeun nyanghareupan. Kulawarga séjén papanggih keur loba rada pikaresepeun titik, sabab teu nyaho naon nu nyangka di imah kolotna ka nu séjén.

Tapi, anjeun fedi kauntungan badag

Kahiji kauntungan anu yén anjeun ngimpi gadis bakal meunang kasempetan pikeun nanya sahabat anjeun atawa indung anjeun saterusna, naon urang pikeun tetep ieu ti anjeun. Jeung pamadegan para sahabat jeung ibu téh bener penting. Coba, ku alatan éta, sok ka Girlfriends maranéhanana.

Teu aya nu Babaturan nya mamatahan disebutkeun

Sajaba ti éta, Sakabeh ngabogaan kaunggulan kadua. Lamun anjeun mindeng di Rapat atawa pihak, sooner atawa saterusna Babaturan anjeun, atawa buddies anjeun kaluar daya tarik pikeun naha anjeun geus sabenerna babarengan. Ieu bakal ngaktifkeun anjeun pikeun mikir leuwih sadar tina Kaayaan antara dua anjeun. Ahirna, eta kacida disarankeun lamun diolah nya ngan lamun manéhna kabogoh anjeun. Anjeun nulis dina peuting, SMS anjeun hayang boga hiji peuting alus, cokot walk jeung otomatis Leungeun nya, méré nya a nyium salam. Anjeun nyadar kanyataan yén anjeun geus pisan attentive. Oge, tujuan anjeun pikeun jadi babaturan anjeun ngahontal, leuwih gancang, lamun anjeun geus meta salaku lamun éta babaturan anjeun. Unggal jalma geus sunda sorangan basa jeung mana manéhna expresses parasaan-na pikeun Pasangan. Kaluar tina silaturahim atawa hiji selingkuhan dina hubungan bakal leuwih gancang lamun anjeun nyarita cinta nu sami basa sunda. Ieu bisa jadi hadiah, némpél, atawa hal dipigawé pikeun anjeun. Keur anjeun ayeuna waktu pikeun maca tatanda anjeun sorangan basa sunda

About