Ka gadis éta dina kasus Kannada, pribumi di Indian state of Meghalaya. Sabab ngan kalahiran putri, ensures yén clan bisa terus aya. Lamun putri bungsu téh nikah, draws salakina ka imah kulawarga. Barudak narima ngaran maranéhanana. Antara jeung foto Karolin clapper spent jumlahna sapuluh bulan dina Kannada désa. Dina maranéhanana staged, contemplative gambar, eta nembongkeun kapribadian katresna jeung kahirupan-dunya Kannada. Séri ieu dipedar dina buku Raya Katresna. Karolin clapper geus junun mawa jadi loba kapercayaan ka portrayed katresna ka ngawangun nepi nu impressive sarta pohara nice gambar, ku interaksi fotografer jeung ‘model’ saksi. Nu rekaman, imajinasi jeung Pangalaman gadis dibayangkeun, nu sok lucu, teu ngan hiji ‘contemplative’. Nyieun Gambar mata pelajaran. Aya aya tempat pikeun kolonial view aheng lapar Bangsa neuteup ka voyeur. Luhur judul artikel ‘matriarchy di India’ tapi teu cukup bener. Nu Kannada masarakat tradisional matrilineal (bikang kasuksésan) jeung kulawarga hirup di imah pamajikan. Hal ieu méré awewe darajat anu leuwih luhur tina kamerdikaan ékonomi ti di masarakat lianna di Asia Kidul. Sacara tradisional, aya anu (ampir) no milik pribadi. Tapi, ieu jeung ékonomi jeung pulitik pangaruh awewe ngaliwatan chief jeung Déwan sistem anu luhur (patriarchal unsur). Matriarchal unsur bohong dina mistis hubungan of Marga pikeun hiji karuhun. Kiwari, kalolobaan Kannada Christian jeung peran gagasan tradisional. Aksés ka atikan anu penting pikeun awewe ngora jeung lalaki mindeng pisan alus basa inggris kaahlian muka loba luhur-rata-rata, Kannada nyaéta gateway ka Asia Kidul jeung global tanaga gawé pasar. ‘Kannada anu diayakeun dina suku, anu dina gilirannana anu diwangun ku marga jeung Marga babarengan. Dina mangsa kolonial periode, pajabat British strengthened jalu kepala suku meunang otoritas clan ibu ngali jeung pangaruh. Poto gede, hanjakalna kuring teu ngaraos hiji Fan image murni pita. Atawa saterusna kudu jadi hiji hal anu pohara Mahiwal. Mah salila ieu kuring mikir ‘an Album cairan Gerak ku Milton Van dyke, sagampil nu teu dipikanyaho salaku disarankeun. Ngan ngeunaan Kannada, kuring bakal geus dipikacinta maca leuwih ti ditempo, jeung dina gadis Indian — kuring geus lila sagalana.) Meureun teu ngan ukur sakali. de.

(Etnis) de.

Gadis Indian

de.

Gadis Indian

de.

Gadis Indian

de.

Gadis Indian

Asia téh mangrupakeun imah pikeun sababaraha Matriarchaten. Ieu dipintonkeun dina ngalaporkeun sakumaha anu kasebut di dieu paling niatna extolled. Nu Frankfurter Rundschau dilaporkeun dina hiji artikel nu leuwih gede dina. nu Maso di China jeung tata tertib penca silat di Indonesia, kelompok etnis sababaraha Juta urang. Ngan awewe bisa tanah sorangan, lalaki teu bisa inherit ku hukum.»Jeung lalaki: putra tetep jeung indung jeung nyokot dina tugas teuas tina hal ieu nimbulkeun tangtangan fisik Karya»(seratan). Atikan diurus ku awewe jeung ieu pikeun bagian paling. Nu pamungkas dua titik panawaran kalolobaan ka Jerman. Hard karya, Luhur, Handap, jeung pertambangan, jsb. awewe teu kawas jeung nyorong ka lalaki. Atikan téh dipangaruhan ku awewe wawakil di sakola jeung paguron luhur ngaliwatan promotion awewe nyata. Jeung kaadilan jeung sarua Matriarchies geus nganggur teu. Kakawasaan jeung nilik kana bohong sacara éksklusif di awewe, lalaki bisa jadi ngan salaku sub-manusa. Dina konteks ieu, kasebut nyaéta absurd pikeun ngagambarkeun kaayaan di dieu salaku Patriarchy. Lalaki geus aya di dieu pikeun dekade, kurang hak ti awewe, sarua gem. nu Länder sarua hukum, dampal suku awéwé katuhu. Komo sababaraha ratus taun ka tukang, awewe geus leuwih hak ti lalaki di matriarchy. Dina konteks ieu, kasebut nyaéta absurd pikeun ngagambarkeun kaayaan di dieu salaku Patriarchy. Komo sababaraha ratus taun ka tukang, awewe geus leuwih hak ti lalaki di matriarchy. Meureun saeutik dina gender panalungtikan (vulgo: gender panalungtikan). Aya, gawe bareng jeung anggapan yen Kakawasaan ieu shifting leuwih perioda sajarah waktu jeung kungsi ngan ‘lalaki’ meta, tapi dina loba kasus tindih distinctions (Agama, pangkat, Status, ‘professional’, kapamilikan, umur, asal, etnis.) nyieun nepi naon boga urang. Bakal dilarapkeun ka loba séjén, snap-on ‘lalaki’ jeung ‘awewe’, utamana lamun datang ka, contona, nu conclusions ti statistik, di nu hiji sapuluh persén beda antara di sababaraha ngahormat, nembongan terus hiber dua irreconcilable nu beda-beda golongan gedé pikeun dibaca

About