Meghalaya, India: Mana awewe aturan, jeung lalaki nu suffragettes - BBC News

'Kami kakara rek mawa lalaki nepi ka mana awewe

Lamun awal Éropa padumuk kahiji anjog di dieu, maranéhanana dilandih eta 'nu Skotlandia of the East' dina akun anak evocative rolling hillsCoincidentally, ayeuna pasar bustling di ibukota nagara, Shelling, nyaéta awash jeung tartan dina bentuk tradisional handloom shawls dipaké ubiquitously saprak gugur chill anjog. Teu jauh ti dieu désa Chakrapani sakali diukur an pikaheraneun.

'Sarua bener loba kecap barang dina basa urang

m (ft) hujan dina hiji taun, hiji kanyataan masih dicaritakeun ku Guinness book salaku hiji catetan dunya. Tapi usum hujan téh leuwih for jaman ayeuna keur jeung eta Meghalaya sacara utama séjén ngaku ka kinérja nu kami di dieu nalungtik. Ka nembongan yen sababaraha heubeul umur-tradisi nu geus ruffling sababaraha bulu ahir, ngabalukarkeun pintonan band leutik jalu suffragettes mangtaun di popularitas, reviving sababaraha rada outspoken pamadegan asalna dimimitian ku jumplukan leutik kaum intelektual dina s. Kuring keur diuk di sakuliah tabel ti Keith Pariah, Meghalaya pisan sorangan lalaki hak gerakan. Manéhna nyaéta gancang ka assure kuring yén manéhna sareng kolega-na 'teu hayang mawa awewe ka handap,' salaku manéhna nyimpen eta. Pariah, anu dipaliré heubeul umur-adat ku cara nyokot bapana sacara surname anu tetep nu matriliny ieu beternak generasi Kannada lalaki anu tumiba pondok maranéhanana potensi alamiah, citing alkohol sarta penyalahgunaan narkoba di antara négatif anak-efek samping. 'Lamun anjeun hayang nyaho sabaraha Khasis ni' mat awewe ngan nyokot hiji lalampahan ka tanaga gawé bangsal di rumah sakit, manéhna nyebutkeun.

'Lamun éta hiji mojang, aya bakal great cheers ti kulawarga luar.

Lamun eta budak hiji, anjeun bakal ngadenge eta mutter sopan hartina, 'Naon bae ka Allah méré urang anu cukup katuhu sadaya. Pariah cites loba conto kumaha nya sasama dulur-dulur nu keur demoralized. Ieu di antarana matak tiori nu ngawengku cara anu gender di masyarakat Kannada basa ieu ngagambarkeun budaya dasar asumsi.

Lamun hiji hal jadi hade dipake, anak gender jadi bikang.

Kuring ngobrol jeung Patricia Kumkum, well-dimangfaatkeun editor Shilling sacara koran poéan. Manéhna jaminan kuring nu nya warisan téh ngan salah sahiji alesan naha manéhna geus risen ka tingkat manéhna geus jeung nunjuk kaluar yén tradisi kaasup awewe ti pulitik prosés-nyieun kaputusan anu masih pohara kuat dina budaya maranéhanana. Salaku indung barudak ku tilu beda Kannada founding tapi, manéhna kahiji ngaku yén maranéhanana societal anomali geus afforded nya ample kasempetan pikeun jadi boh indung jeung wanoja karir sukses. Nyieun rujukan ka rutin masalah nyanghareupan awewe ngan sakuliah wates di Benggala kulon, Miss Kumkum anu tabah. Kuring mutuskeun pikeun nempo keur kuring sorangan di hiji désa terpencil di Wétan Kannada Pasir. Sanggeus dua jam leumpang ngaliwatan kandel leuweung kuring papanggih taun heubeul Mary. Manéhna nyaéta 'Ka Khaddar', putri bungsu di kulawarga nya jeung akibatna, nu hiji linggarjati pikeun hirup jeung kolotna nepi ka manéhna inherits imah kulawarga. Salakina, taun heubeul Alfred, kahirupan sareng maranehna. Lamun kuring ngobrol jeung nya di jero imah maranéhanana, Mary ngabejaan ka kuring yen awewe teu dipercanten lalaki kasampak sanggeus duit maranéhanana, jadi maranehna nyokot kadali eta sorangan. Kuring glance di Alfred pikeun response a, tapi manéhna musters ngan seuri. Mary mana dina: 'Paling lalaki di kampung urang ninggalkeun sakola awal pikeun mantuan maranéhanana founding di huma. Ieu téh hiji gede detriment pikeun atikan maranéhanana. 'Mary aya dina manéhna geus kungsi ngadéngé lalaki katuhu gerakan tapi nyangka sistem bakal kungsi robah. Sanggeus tawa mati turun, kuring nyokot kasempetan pikeun megatkeun és jeung Alfred ku nunjukkeun ayana kaluar nu bikang mantises dahar mates maranéhanana sanggeus sex, nyieun gesture jeung leungeun mah mimicking serangga sacara cakar, hiji tindakan nu Kannada disebut 'taker' jeung hiji nu tétéla jadi testicular sarua jeung nempel dua ramo nepi di batur. Aya leuwih tawa mah di expense. Opat puluh menit saterusna tapi kuring geus can pikeun meunangkeun comment a ti Mary sacara salaki jeung sagala teuing geura-giru geus waktu ninggalkeun. Kuring ngarasa yén kecap pamungkas kudu datang ti Alfred, jadi kuring nanya mah penerjemah ka target hiji pertanyaan basajan langsung di manéhna. Aya lila jeung dianggap pause.

Sanggeus naon jigana kawas hiji kalanggengan nu tiiseun téh pamustunganana pegat.

Ngadenge poean -menit édisi senén ka jumaah, terus-terusan ngaliwatan poé, ogé sadia pikeun ngadangukeun online.




mana pikeun meunangkeun acquainted bobogohan chat roulette online bébas sex Bobogohan tanpa ngadaptar video pasangan Dating video fun telepon bubuka bébas poto video Bobogohan jeung katresna video chat Bobogohan tanpa ngadaptar Chatroulette tanpa iklan