Naha Aya Urang India Guys Jadi Creepy. NSB

Creepy paripolah teu husus ka India Lalaki

Hatur nuhun tulisan ieu

Eta méré kuring loba informasi ngeunaan budaya India nu I didn t nyaho, utamana dina hal ka kumaha pacaran prosés karya.

Anak s gampang pikeun ningali kumaha cara gawéna aya bisa narjamahkeun kana restraining raraga dieu. ha-ha jeung nu bener mah lamun kuring salah, tapi urang condong teu nyokot no pikeun jawaban nu kahiji kadua atawa komo katilu kalina.

Kuring ngarasa jiga nu geus loba ngalakukeun jeung masalah kuring ngadéngé awewe ngobrol ngeunaan sedengkeun aya.

nice titik Brian. NO doesn t work sabab urang nyarita basa anu béda culturally komo lamun urang boh diomongkeun inggris. Hiji gadis Indian dipenta pikeun sex bakal nyieun adegan saacan guy anu keok nepi, lamun she doesn t manéhna bisa jadi kabetot jeung paribasa aya keur budaya inhibitions. Kuring tumuwuh nepi di hiji kota leutik di India jeung bakal nyebutkeun modern urang kota geus leuwih budaya modern tapi masih loba jelema anu datang ti kota leutik ka ieu kota gedé, jadi campuran budaya ieu téh naon anjeun bakal nempo Bhagya asap kaon kulon sandi Ki nazir bisa hum Hindustani ko gadis ho Rahe. Anjeun geus dijieun gross generalisasi ngeunaan kumaha Indian lalaki mikir jeung kalakuanana. Ngan ku sabab aya sababaraha stray kasus seksual kajahatan atawa pelecehan ngalawan asing ku Indian lalaki di hiji nagara. milyar teu merta hartosna yén sadaya Indian lalaki anu sacara séksual starved poténsial penjahat. Kabeneran aya nu kajahatan seksual jeung pelecehan a kanyataanana unggal masarakat. Anjeun mikir aya hiji kakurangan repressed perverts di Amérika. Eureun generalizing jeung ngeureunkeun nyoco kakuatan kompléks jawa Barat. Anjeun kudu diajar pikeun nyokot crap di jero rohangan tinimbang di luar di jalan. Nu bakal balik cara lila arah nulungan ngaleungitkeun creepiness India. Hate Indian lalaki. Iraha wae kuring indit ka hiji nagara kalawan populasi Indian saperti Malaysia, Singapura atawa ngan di transit di Dubai atawa Abu Dhabi bandara anak sok Indian lalaki nu mere anjeun unnerving ieu neuteup kawas maranehna mental raping anjeun.

Kuring gering eta, kuring keur maké jeans jeung blus naha maranéhanana staring.

Kuring neuteup deui di eta pikeun detik jeung eta teu stop staring.

Maranéhanana bisa leumpang turun jalan teu nempo di hareup tapi di sisi staring di anjeun jeung teu ngatur paeh nyebrang jalan.

Kuring bener hayang maranéhanana bakal maot. Kuring geus neuteup pikeun menit lempeng bari di restoran, lalaki sacara pamajikan jeung putri anu saterusna ka manéhna. Manéhna teu ngobrol jeung pamajikanana keur menit tapi ate dahareun his whilst staring di kuring.

Kumaha bisa wae pamajikan sabar ieu? Awewe kawas nu mangrupa bagian tina masalah.

Kuring teu tangtu hayang dikenyang lamun salaki mah teu hiji hal kawas éta jeung katuhu di hareupeun kuring. Kuring méré eta nuhun kotor atawa nyebutkeun naon nu anjeun keur pilari di nu ragrag dina ceuli pireu jeung maranéhanana terus neuteup. Ieu jadi cucungah jeung dehumanizing. Ieu mah ampir groped dina tah ku Indian man teuing jadi kungsi ka tetep waspada dina hiber jeung teu bisa lilana kawas dulur sejenna keur sieun keur molested. Kuring hayang Indian lalaki bakal balik deui ka India jeung teu modal kana dunya, maranehna jadi disgusting maranéhanana jeung perkosa stares. Maranéhanana bener mawa hiji wewengkon maranéhanana populate turun. Kuring kungsi nganjang little India di nagara nu mana wae nu sabab bakal aya ieu perverts aya. India perlu pikeun ngadidik anak lalaki jadi leuwih hormat, no nagara séjén man behaves kawas ieu. Maranehna kawas sex hama zombies. Kuring teu kungsi bakal balik ka nagara India sabab ieu bastards.

I Asia kidul asal tapi lahir jeung hirup di Éropa

Maksudna mah salaku hiji nagara anjeun aya dipikawanoh boga ibukota perkosa. Teu anjeun pamaréntah isin ieu judul. Kuring bener hayang sesa dunya bakal nunda sangsi dina India nepi ka maranéhanana pamaréntah jeung masarakat diajar kumaha ngubaran awewe jeung hormat. Jeung kudu aya karya jeung travel ban dina India lalaki sabab ngaganggu awewe dimana wae maranéhanana balik. Aya ogé perlu leuwih alus gerakan féminis di India, sakabéh jalma awewe kudu nangtung nepi keur diri jeung nyaritakeun eta bastards anjeun teu bisa ngubaran urang kawas ieu. India bakal leuwih alus off lamun populasi jalu ditolak nyata. Oh mah gosh sagemblengna googled naha Indian lalaki nu creepy jeung meunang ieu. Ieu mah keur friendly pikeun jalma nu diuk di gigireun kuring dina pesawat ti India ka China.

Manéhna kuring nanya, naon ieu mah ngalakonan di India, jadi kuring ka manéhna mah ieu aya jeung salaki kuring ngan dina pakansi tapi dipingpin ka China dina sorangan.

Manéhna ménta média sosial mah kontak jeung kuring ngajelaskeun ka manéhna yén ieu mah nikah tapi méré ka manéhna atoh salaku mah kawas boga loba platonic babaturan. taun saterusna manéhna ngabejaan kuring manéhna téh ngadatangan mah city jeung hayang cicing jeung kuring. Nyebutkeun yén manéhna weruh salaki kuring téh jauh. geura-giru creepily.

Kuring kungsi ngondang manéhna leuwih jeung teu inget mentioning salaki kuring keur kaluar, jeung manéhna ceuk"kuring datang peuting méakkeun waktu jeung anjeun jeung cicing jeung anjeun.

Mana nu anjeun."Manehna nanya keur mah nepikeun terus kuring ayeuna block manéhna. Naha kuring salah ngirim sinyal? Ayeuna anjeun geus JavaScript ditumpurkeun.

Dina raraga pikeun post comments, mangga pastikeun JavaScript jeung Cookies nu diaktipkeun, jeung muat ulang ti kaca.

Klik di dieu pikeun parentah tentang kumaha pikeun ngaktifkeun JavaScript di panyungsi anjeun. Ayeuna anjeun geus JavaScript ditumpurkeun. Dina raraga pikeun ngadaptar, mangga pastikeun JavaScript jeung Cookies nu diaktipkeun, jeung muat ulang ti kaca. Klik di dieu pikeun parentah tentang kumaha pikeun ngaktifkeun JavaScript di panyungsi anjeun.




download video Bobogohan Chatroulette heubeul taun fun telepon poto loka dating tanpa ngadaptar siaran video chats tanpa ngadaptar video chats siaran pikeun bébas nepungan pikeun rapat website video Bobogohan Chatroulette komunikasi Chatroulette pikeun bébas