Ku kituna, manéhna geus pohara sorangan (willingly) en baju gaya jeung nyaho kumaha nangtukeun hiji nu ngahalangan pamandangan. Stamina ogé angka nu gede cue di cai awéwé. Naon manéhna dimimitian, ngajadikeun anjeun siap jeung lamun éta nu dipiharep nya jadi loba. Nu Aquarius-Ratu lahir ka jadi hiji loner, tapi karasaeun komo dina pausahaan badag. Usaha manéhna karir wanoja, sabab anu populer, pikeun nyanghareupan tantangan anyar jeung minuhan ambisius ieu. Dina hiji partnership, cai kabuka ka wanoja keur sagalana. Anjeun coba hal Anyar dina raraga pikeun mawa moméntum pikeun hubungan jeung ngajaga anjeun dicinta ku kituna ka toes. Nu partnership ragrag sare, jeung salami anjeun teu ngasupkeun ka bui anjeun, eta nyaeta hiji seru pasangan, pinuh ku inventiveness. Aquarius jeung Libra hiji ngimpi mutlak hasil dina sababaraha. Nu mana wae nu abstruse pamanggih Aquarius-Ratu nyoba kasaimbangan-man a kanyataanana. Manéhna nanyakeun anjeun kungsi nu»Naha», tapi méré pikiran anjeun, sok nu serius perhatian yén manéhna hayang. Anjeun geus hubungan a pinuh ku rupa-rupa jeung jadi ieu ogé bisa dipaké ogé pikeun taun. Ogé jeung Kunjal lalaki, nu awewe cai ngojay di hiji gelombang panjang. Manéhna geus ampir teu stamina salaku Aquarius-Nona nu eupan anjeun, tapi jeung gagasan gede nu bisa anjeun nyadar.

Saprak duanana mibanda penchant pikeun clutter, hirup babarengan dina Rusuh, teu ngarasa, tapi pohara nyaman. Cai awéwé jeung Sagittarius cocog babarengan kacida alusna. Duanana spontan tur leres pisan optimistis. Maranéhanana plug silih jeung nafsu pikeun Hirup sarta mibanda loba fun. Dua»cai lalaki»pikeun nyieun hiji tokoh alus. Ieu Hubungan anu pinuh ku gagasan gila anu teu bisa dituturkeun dina luar. Anjeun bogoh eta tapi outdo silih jeung gagasan jeung ngan kudu ati-ati nu teu moro. Cai-wanoja, dunya emosi of lauk hiji-man pikeun nempo ngaliwatan, eta oge hade jeung éta cukup ogé. Kanker anu teu jelas, jeung exuberant alam Aquarius-Ratu. Manéhna teuing sensitip jeung teuing sepi, jadi bisa jeung anjeun cocog. Jeung Virgo jeung Aquarius-Ratu ngagabungkeun kajujuran.

Tapi sabalikna oge euweuh

Nu manusa Virgo ieu well-behaved jeung mantri, di sisi cai wanoja ngarasa alus. Nu Capricorn nu Aquarius-Ratu garing jeung retracted. Manéhna sok ati nu sagalana ngajadikeun rasa. Ieu mindeng guyonan bad, jeung nu daur mulang tina Aquarius-Ratu nu paling fun. Kalajengking bisa jadi teu compromises, Aquarius-Ratu teu daék terus leuwih ti hiji tempat diuk deui. Sajaba ti éta, moodiness of Scorpio pikeun anjeun. Singa téh pikeun Aquarius-Ratu kapanggih, nu tangtangan of nyoba nyieun eta salaku Dompteurin. Ieu bisa ngiluan singa pikeun hiji waktu, di ahir manéhna néangan tapi gancang Lega. Di Aquarius jeung Kaurus alam ngahiji sacara lengkep. Na domestic tilas jeung nya kahayang keur kabebasan teu balik babarengan di sadaya

About