Ngaran india

Aya rupa-rupa nu beda-beda bangsa, agama jeung basa

India ngabogaan leuwih ti hiji miliar pangeusi, jeung populasi ku kituna, nurutkeun China nagara richest di dunyaSabab etnis, Agama jeung basa pangaruh gede dina ngaran, ieu ngaran bentang di hiji multi-étnis state of India pisan rupa-rupa. Nu panggedéna gugus populasi aya di India Kalér nagara jeung Indo-basa Éropa, sarta di Kidul-Wétan India, India jeung Dravidian basa. Kira-kira populasi dina pamahaman nu sasuai Hindu organisasi salaku Hindu. Nu Muslim panggedena agama minoritas jeung share (kurang leuwih Sunnis jeung Syiah), tina populasi anu Kristen, Sachs, Budha, jeung, Dschainas sajaba ti éta, aya masarakat agama nu Parsis. Sabab basa sunda teh dianggap salah sahiji basa resmi, jadi dibikeun ka ngaran India dina aksara Latin. Aya, tapi, no tetep aturan, Pangiriman dilumangsungkeun nurutkeun fonétik point of view. Geus gede rupa-rupa ngaran, ieu transkripsi téh komo leuwih gede: ngaran Sarua dina dialek anu béda béda, anu ditulis dina basa Latin Vérsi. Mandang Agama, basa, atawa etnis, India ngan boga hiji individu ngaran, tapi biasana ogé hiji atawa dua ngaran séjén. Ieu ngaran nu bisa jadi ngaran kulawarga atawa tempat asal, profesi atawa kasta ngaran carrier atawa karuhun-na titik.

Ngaran Hindu datang ti basa Sansekerta basa jeung geus nepi ka tilu komponén.

Ngaran ieu dedicated ka Allah atawa déwi a, a mistis Jalma, atawa tempat Suci. Salaku Unsur kadua dina ngaran saperti Kumar atawa Chandra nu paling gampang lumangsung. Ieu bagian ti Ngaran, tapi mindeng disingkahkeun.

Dina kasta Kschatrijas ieu ngaran kulawarga pisan nyebar.

Ogé di désa wewengkon, ngaran kulawarga nu teu ilahar. Ngaran asalna tina Sanskrit basa sunda. Kasta system injeuman ti ngaran kulawarga tapi mindeng disingkahkeun. Saprak mimiti ngaran nu mindeng teu gender-nétral, lalaki biasana nyandak dina ngaran"Singh"(hartina singa) jeung awewe, ahiran"Kaur"(harti Husus). Hi ibu Mah nikah ka hiji Indian man. Bapa mah asalna ti India, ibu mah ti Jerman. Ibu mah sok ka kuring yén Ngaran mah asalna ti India (bapa mah hayang ieu ngaran) sanajan Kitu, kuring noticed lamun"Googling"nu Ngaran bener asalna ti India sarta ku kituna kami teu aman bener, naon hartina Ngaran kuring sabenerna geus ayeuna. Indung mah geus ka kuring: (éndah) kembang. Hanjakalna, kuring teu boga kontak ka bapa kuring deui, jadi kuring teu nanya manéhna patarosan ogé. Meureun bae bisa mantuan kuring di dieu.

Opat atawa leuwih ngaran nu mahiwal

Hatur nuhun sateuacanna. hi mini, kami ti India, Ngaran anjeun téh aya di India, sanajan kitu, mini mangrupakeun singketan, contona, Ngaran mah Jas Hayang Singh, tapi kuring geura-giru Ngaran jazzy, mini mah geus mangrupakeun singketan tina (Jasmine) jeung hanjakalna Ngaran anjeun geus no pentingna, kuring manggihan hiji jeung karunya nu anjeun bisa mere anjeun nak sababaraha ngaran, sabab aya barudak séjén ngagoda atawa nu sejenna, sugan, atawa jenis lucu, bakal lalajo. Di Jerman anjeun bisa méré anak anjeun ampir euweuh ngaran India, jadi loba nu geulis. Am lahir di Swiss jeung tumuwuh nepi (di hiji désa leutik jeung sababaraha pohara ekstrim-jangjang katuhu warga) jeung boga hiji ngaran Indian. Sakabeh hirup mah ieu mah bullied, teu kungsi sabab ngaran mah atawa teased, cukup sabalikna. Jalma sok hayang nyaho nepi ka mana Ngaran asalna ti, jeung manggihan manéhna sok pisan aheng jeung teu narékahan pikeun ngucapkeun nu bener Lamun aya ngaran Anjeun di Jerman. -Lamun aya ngaran Anjeun di nagara mana wae di dunya.

Aya ogé loba éndah ngaran.

Austria pencét daptar ngaran-ngaran anu dipingpin ku Anna jeung Maximilian. Statistik Austria boga Kahiji ngaran. dina taun lahir barudak dievaluasi. Nurutkeun basa sunda wewengkon dianggap di jerman bagian tina Swiss, Mia, nu paling populér bikang ngaran. Dina kasus nu ngora Noah di tempat kahiji. Dina website ieu, nu Cookies dipaké dina raraga méré anjeun ladenan pangalusna sadia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan Cookies, tingal kawijakan privasi urang. Anjeun ogé boga pilihan tina Cookie anjeun ka ngarobah setelan.




chat roulette éntri lalajo video familiarity video chat online jeung katresna chat katresna roulette tanpa video fun pikeun kids Dating online video awewe kawin hayang papanggih Bobogohan poto video pikeun bébas Chatroulette chat roulette