Website ieu make Cookies. Kalayan ngagunakeun website anjeun satuju ka urang make Cookies.

Anjeun keur ngagunakeun hiji luntur Browser. Please update your Browser bisa ngagunakeun pinuh pungsi Website ieu pangalaman. Jeung hal ka lalaki, anjeun geus teu kungsi katuhu naluri. Di dieu anjeun bakal diajar nu seungit téh katuhu guy metot sunda mana anu ngaliwatan irung, um, burih. Lamun ayeuna anjeun teu boga waktu pikeun conjure Lima tangtu menu dina tabel, anjeun bisa ngolo-ngolo man ngimpi anjeun ogé gampang jeung salah sahiji scents. Manéhna nyaéta salah sahiji pangalusna anjeun babaturan, anjeun bisa ngobrol jeung manéhna pikeun jam, ketawa, jeung barang gede pausahaan. Tapi salaku awéwé, nu hayang nungtun anjeun jadi jauh, aya teu nya nu. Mangka anjeun kudu seungit jeung nya feminin, sisi sensual utamana ka Caang. Seger, intensif seungit jeung woody-Oriental seungit catetan jeung asin vanili grup titinada muka obtuse hardest hal, panon jeung itungan. Kompetisi gede, anjeun kudu seukeut pakarang. Urang wangi tip ka nangtung kaluar ti balaréa. Nurutkeun legenda, dipikacinta an Indian Kaisar dina abad kaopat pamajikanana jadi loba anu manéhna ninggalkeun minangka tanda asih-na, nu mewah kebon, Salima ngawangun. Perfumer Jacques Guerlain nyandak carita pisan sensual jeung pinapsueun, Oriental seungit pikeun awewe diideuan. Buah jeruk, Malati, kasturi bodas jeung Panili nu di antara bahan. Meunangkeun aroma of power dina nalukkeun Loba-ditéang-sanggeus-ka-Dipake. Pikeun meunangkeun ka jeung lemah lembut guy dina panjang gelombang, anjeun kudu hipu dina watesan minyak wangi-pinapsueun pendekatan. Lalaki saperti nu rada dina rapuh awewe tipe. Dina wanoja anyar sacara seungit ngagabung sensual kasturi, haneut sandalwood, powdery kasturi, menyan jeung garing-seger acuk catetan, ieu mangrupakeun elegan wangi, anjeun mawa guy alus ka Glow, tanpa overwhelming manéhna. Lalaki jeung artistik ambisi, sok dina pilarian Inspirasi.

Anjeun anu nya Muse

Jeung kapribadian, imajinasi jeung panon getol keur geulis sisi kahirupan anjeun boga dina tipe ieu of man kasempetan pangalusna. Seungit: seger, floral-Oriental seungit pikeun awewe lalaki anu aya di awal karir anjeun, polishing Gambar anjeun jeung Usaha-Wanoja. Anjeun bisa mere pangaruh jeung, contona, hiji awewe seungit ti Boss, nu dinamis, Seger emits sarta ogé dina Rapat negeskeun anjeun eloquence jeung akal. Ngadegkeun, usaha suksés lalaki, kumaha oge, paling elegan ladies parfum saperti contona Olahraga lalaki kawas sacara Umum, seger scents. Jeung powdery catetan maranéhanana nyingsieunan anjeun. Perhatian pikeun ngahontal hal ieu, mindeng, narcissistic spésimén man ieu teu jadi gampang, jadi kuat, pinapsueun, sensual bahan nu Kudu. Botol nyaéta bentuk, nu eces awewe lalaki sunda: langsing jeung well proportioned. Seungit dicirikeun ku alam Freshness, complemented ku pisan feminin catetan Ylang-Ylang, damask mawar jeung Malati petals. Tip: Upami anjeun hoyong menaklukkan nya Pangeran dina gym, teu maké loba wangi. Leuwih hade sirkulasi getih kulit, leuwih sengit nu aroma tumuwuh — jeung Kaleuwihan attractants jadi gancang ngahurungkeun-off. Sensual jeung berjiwa, bikers kudu milih kawinan anjeun wangi, jeung leuwih sengit kawas, ku kituna seungit ogé glimpse dina helm jeung kulit gap masih seksi. Hiji pilihan anu alus anu wangi (ml Edip ngarugikeun kira-kira Euro). Di dieu temperament nyieun full catetan mekar oranyeu, Wungu, patchouli jeung vanili babarengan, Amérika dina seukeut Corsage-Botol. Jeung ka katuhu wangi anjeun kudu mungkus nu lalaki expertly kira-kira Ramo. Tapi tetep dina pikiran: euweuh Urusan tipe naon of man anjeun, nu paling penting nyaeta, tangtu, anjeun bisa bau alus

About