sababaraha fakta ngeunaan Denmark ti denmark sudut pandang

Aya pohara alus manisan dina Denmark

Sababaraha fakta ngeunaan Denmark ti point of view tina DanesLeuwih ti éta, komo dina pangbasajanna toko nu bisa kapanggih di ampir unggal juru. Denmark manisan anu jadi alus nu jenis subculture geus kabentuk kira-kira eta. Ampir unggal Gede Dan bakal bejakeun ku anjeun ngeunaan maranéhanana paporit gulungan jeung muih, kitu ogé di mana pikeun meuli eta.

Najan markisa pikeun manisan, nalangsara fullness moal nyugemakeun.

Paling Danes karya ti dalapan isuk-isuk nepi ka opat sore. Paling toko nu ditutup keur lima nepi ka genep poé. Jadi lamun anjeun kudu waktu ka warung, anjeun kudu cep up. Metoda ieu dipake dumasar kana pajeg. Nu deui toko geus ditutup, nu leuwih luhur laju pajeg. Rata-rata jumlah pajeg nu hiji pagawe kudu mayar kasarna sarua jeung jumlah rata-rata tina earnings maranéhanana, nu nangtukeun lamun maranéhanana narima hal di karya. Laju eta bisa rupa-rupa gumantung kana tingkat panghasilan. Sababaraha mangpaat bisa nyokot pangaruh. Paling Danes geus bingung jeung teu bisa nyebutkeun persis kumaha loba di antarana kaayaan diperlukeun, tapi dulur minangka salah téh pasti yén éta téh teuing. Seuneu hiji jalma, anjeun kudu méré eta dua bulan bewara. Dunungan kudu eupan pagawé maranéhanana. Sarapan di tujuh atawa dalapan isuk-isuk, dahar beurang di dua belas peuting, jam genep saterusna. Salila ieu, unggal pagawe bayaran kira-kira lima puluh euro sabulan, sesa mana anu ka dunungan. Biasana, unggal nu leuwih atawa kurang badag pausahaan ngabogaan sorangan kamar makan jeung anak sorangan kang oki di staf. Nu paling umum mode transport ku Sapedah.

Jeung ieu, kahiji sakabeh, teu kaluar tina asih pikeun alam atawa prakték sajarah.

Sanggeus perang dunya kadua, béngsin jadi langka jeung kungsi meunang kaluar tina kaayaan. Aya hiji ageman helm a, euweuh urusan kumaha monoton tabrakan tina cyclists bisa jadi.

Ieu meureun alatan kultus tina gaya hirup cageur

Dina balap Sapédah, sakabéh bangsa catetan kawentar cyclists pikeun eta salaku béntang rock anjeun geus ngawangkong ngeunaan anjeun bisa diajak ngobrol pikeun sababaraha jam. Pikeun kalolobaan denmark unattainable mobil méwah, nu pajeg dina kapamilikan kandaraan ieu mangrupa salah sahiji anu pangluhurna di Éropa jeung nu leuwih luhur ti biaya mobil. Mobil pajeg bisa ngurangan ku nyoplokkeun korsi kadua sakaligus jeung kukituna ngaronjatkeun ukuran kalapa. Bertulang awak husus bar, sarua jeung kasalametan kurung di rally mobil. Di Denmark, nu paling audacious drivers (sanggeus cyclists) nu supir beus. Beus kudu ngajalankeun per menit (di eureun aya hiji Papan mintonkeun kumaha loba waktu kenca nepi ka eureun saterusna), jeung nu lamun hal POPs nepi, dulur pisan ambek. Beus nyaho nu nongkrong mangrupa hal anu hak pikeun ulah nepi ka nyieun hirup leuwih gampang pikeun jalma ditumpurkeun jeung bapa anu mawa barudak dina wheelchairs. dalapan belas-taun olds Angkutan téh bébas, tapi pikeun ngakses ieu anjeun kudu nangtukeun anjeun ngan KTP, nu lengkep ngancurkeun anjeun anonymity.

Denmark awewe teu pohara geulis.

Tapi, sugan ieu mangrupa hasil tina dependence maranéhanana dina nyaman pakean keur Ngabuburit di hiji baju haneut leupas tanpa seragam, leggings, lemes jeung nyaman, low-slung Slippers. Tapi kuring oge bisa nempo dina bayah, jeung heels jeung tops dina konstan Ngabuburit. Di dieu nu Danes pantas perhatian nyata Vikings.

Jeung teu saukur ti luar.

Pikeun Dane, nu lahir tina gedé orok. Jeung bapa kuring nyokot care eta ampir sakabéhna.

Tangtu, ieu teu alatan breastfeeding.

Tapi ngarobah diapers, nyoco jeung séndok hiji, jeung teu meunang jadi kareta ieu teu beungbeurat a, tapi nyata hak husus tina nu Vikings, nu sipatna reueus pikeun nerapkeun. Ku jalan kitu, ieu ogé lumaku Ka imah Usaha. Beberesih imah, ngumbah masakan, jeung bade balanja sagala hal nu ilahar pikeun denmark lalaki. Naon maranéhanana obrolan ngeunaan jeung sombong jeung ironi. Denmark barudak nu heran tenang. Maranéhanana teu kasurupan, maranéhanana teu ceurik. Aya wangunan jeung leuwih ti genep floors di Denmark.

Tapi dina kanyataanana, lanté kahiji teu dianggap hiji floor, jadi resmi lima floors, nu kahiji disebut.

Jumlah kamar di hotel susun dianggap hiji pangkeng. Real estate di Denmark mahal pisan. Sareng ieu anu teu kualitas pangalusna. Mindeng imah anyar di kota boga sajarah leuwih ti saratus taun, rada heureut kamar jeung floorboards. Murah apartemen (jalma nu hargana teu leuwih ti hiji Euro) biasana studios, di mana teu ngan hiji dibagi kamar mandi, tapi ogé dapur bisa jadi bagian ti lorong. Bagian integral of the interior badag TV datar-layar.

Jeung alesan jelas: sanggeus pukul genep magrib, Thun jadi ampir euweuh.

Nanaon anjeun bisa dibayangkeun lian ti TV atawa pisan mahal hiji damang.

Kusabab kitu dulur arloji TV.

Sanggeus peuting, tangtu. Denmark humor téh teu kaampeuh. Gantina ulang salam, ieu téh geulis hade turn kajadian. Teu urusan kumaha leutik anjeun. Denmark ogé insufferable. Jumlah badag sora (nu, dina kanyataan, nyaéta norma pikeun Skandinavia basa) melts jeung kadang inappropriate rasa amis, geus dibaca jeung héran bandel, sarta anjeun teu nulis eta aksara nyangka. Contona, hiji jalan kecap nu teu ngan maca. Lamun, salaku eta jigana urang, lamun geus ditulis jelas yen dina sadaya kasus séjén jeung maca. Sacara Umum, lamun lega, mangka nu denmark basa nyarita hal anu sarupa ka perancis jerman. Nu Danes pisan enterprising. Maranéhanana ngarasa pohara kuat sarta bakal kungsi ngalaman kakurangan. Eta ceuk nu ieu geus digawé lamun nu Danes stormed sadaya Skandinavia, jeung modern Swédia jeung Norwégia éta wewengkon maranéhanana. Tapi ngan mangka teu maranehna dagang di pedang, sarta ayeuna dina"lila ruble". Nyaeta, makuta teh. Danes sieun pangusaha jeung meureun teu kawas Amerika, sabab leuwih fleksibel dina urusan bisnis. Ku jalan kitu, di bagian kidul Swédia, nu Danes masih diitung leuwih ti nu Swedes. Denmark geus a aneh pisan jeung iklim. Ampir kabéh taun suhu nu dina lingkup darajat Celsius. Ogé jeung hujan. Kuat, saeutik, tapi sok aya langit. Nu Danes lulucon yén maranéhanana usum panas mah béda ti usum tiis ngan ku kanyataan yén hujan saeutik warmer. Aya bébas perawatan médis di Denmark. Asuransi nyaéta dibayar ku nagara (atawa anjeun sorangan pajeg). Di unggal kacamatan aya hiji"dokter sacara house"di mana hiji jalma kudu pindah lamun maranehna meunang gering. Upami anjeun leuwih ti lima kilometer jauh ti saméméhna tinggal, anjeun bisa ngarobah nu"dokter sacara house"lamun ieu teu mungkin. Maranehna teu buang botol plastik di Denmark. Jeung teu ku sabab ngalakukeun eta ngahaja, tapi sabab dipaké botol plastik biaya duit. Ngumpulkeun jeung delivering botol plastik teu ngan ngerakeun, tapi ogé nguntungkeun. Jeung di dieu kang kumaha eta karya. Meuli botol coke dina hiji botol plastik, ninggalkeun eta salila dua puluh kronor, jalmi di checkout bayaran saeutik leuwih, ninggalkeun eta salila dua puluh dua kronor. Ieu dua crowns aya nu disebut ngajamin yén anjeun bisa mulang ku leumpang katukang botol dina panarimaan wewengkon. Maranéhanana biasana kapanggih dina sagala supermarket jeung teu méré duit, jeung resi téh dikirimkeun dina botol, nu bisa anjeun mayar dina waktu nu sarua supermarket salaku bagian tina expenses anjeun. Hatur nuhun ka sistim ieu pikeun peti plastik dipaké dina jalan jeung seuneu anu teu kapanggih. Kuring teu nyaho kunaon, tapi aya loba hairdressers di Denmark. Lamun bisnis maranéhanana teu tunduk ka draconian obsessions, mun ieu hiji-hijina hal maranéhanana bisa ngalakukeun pikeun expats (i.e, dina kasus mana maranéhanana geus saperti lembaga jeung karya di antarana). Dina Denmark, ampir unggal shift anjeun bisa meuli kembang di vases jeung lilin. Boh nu disimpen dina windowsills jeung nyieun sauyunan, sabab cicing aya, jeung pikeun passers-ku.




Chatroulette ti telepon anjeun pikeun free minuhan nikah sawawa Bobogohan chat roulette gadis bébas no ngadaptar chat roulette jeung katresna ngalamun awewe hayang papanggih video keur Bobogohan awewe online chatroulette katresna sex Bobogohan tanpa ngadaptar video live chat