Sadaya menit ieu diperkosa di India, hiji anak Taun heubeul ieu diperkosa, rumah sakit nampik perlakuan mahasiswa euweuh anu diidinan asup sanggeus perkosa hiji jaringan sakola, awewe jaringan, awewe

Ku kituna, nyiduh mimiti ngajalankeun gauntlet bapa

MEPs nelepon pikeun parobahan dina hukum, sabab rapes barudak geus switched dina salila lima taunNurutkeun National Kajahatan ngarekam sakabeh menit bakal kudu anak antara umur dua taun di India, miss. Leutik -taun heubeul gadis ieu diperkosa ku dua Taun heubeul, naon anu goréng nya kolot indit jeung anak ka kantor polisi jeung kajadian dilaporkeun. Di India, ieu téh perlu yén informasi kahiji laporan (FIR), hiji dokumén ditulis ngeunaan hiji Ngalanggar kriminal bakal dikaluarkeun. Tapi, gantina hiji dokumén, némbongkeun, méré aparat kapulisian gadis saeutik a painkiller jeung dikirim deui ka imah.

Salaku anak sanggeus dua poé, masih beurat ngaluarkeun getih jeung nya mudun, rusuh kolot, katresna dina.

April di nagara rumah sakit.

Tapi, saprak bapana teu bisa boga dokumén, jadi FIR, dina raraga ngabuktikeun yén anak ieu diperkosa, mecat nu ahli Médis, perlakuan anak.

Sanes polisi nu kadaptar kasus atawa Dokter dimimitian perlakuan anak. Gadis ieu beunang tetep dina hiji bed rumah sakit jeung nyeri meunang tablet, tapi nu ieu eta. April, sirah lokal Kongrés stepped dina jeung polisi dina tekenan. Teu ngan talatah nu ayeuna dina India pikeun kalakuan cucungah. A taun heubeul gadis, nu indit jeung kolot sanggeus perkosaan ka pulisi, ieu diperkosa deui ku pulisi. Pulisi lalaki ngaku yén manéhna bakal geus kungsi nalungtik gadis. Gadis sejen teu beunang nurutkeun India hadir kelas, sabab manéhna ieu diperkosa. Kelas hiji sakola swasta ieu diculik, diperkosa terus kaluar tina mobil pindah lémpar di. Manéhna cageur ieu perkosaan. Sakumaha anjeun hayang nyokot bagian dina palajaran, manéhna ménta pikeun cicing di imah. Sakola téh sieun leungit nu"alus"reputasi. Salaku ieu dina media, ngancik dina Komisi keur awewe di Cirebon (DCW) jeung nulis ka Departemen atikan pikeun sanggeus anjeun geus ditawarkeun gadis, ieu téh ngan dina. Kelas, lamun anjeun teu bakal hadir kelas. Dina poé ayeuna sakuduna jadi a reply. Kolotna mojang nuduh Diréktur nu babaturan ieu dilarang diuk gigireun mojang.

Sati Mali lauk paus, Diréktur DCW ngomong:"Ieu téh hiji perkara pisan serius gadis nu dihukum alatan naon anjeun ngalaman.

Eta anu ngerakeun jeung unacceptable di di dunya kiwari."Dina Kuda, dina Indian state of Madhya Praders, ieu diperkosa taun heubeul gadis ngeunaan minggu, ti anjeun adi-di-hukum jeung tilu lalaki séjén, sedengkeun adina nya ieu hadir.

Nepi, nurutkeun ka Hindustan Kali dina kemis

Polisi ditewak ahir dina jumaah tilu leuwih jalma, kaasup adi-di-hukum. Nu taun heubeul adina nu Salamet ieu ogé ditahan.

Sanggeus gadis kolot geus maot, geus cicing nu Taun heubeul di adina nya jeung taun adi-di-hukum.

Sanggeus tatangga pulisi ngumumkeun yén anak bakal kudu di imah, sono, rescued gadis jeung di imah barudak.

Aya, nu gadis ieu nalungtik jeung diwawancara.

Aduan nu geus filed ngalawan lima jalma. Ogé di Wewengkon ieu, kekerasan seksual téh dina gugah, nurutkeun ka Hindustan Times.

Daily kasus kekerasan awewe jeung girls jadi teu dilaporkeun.

Dina bulan agustus taun ka tukang, tilu taun heubeul gadis ieu di hiji sakola pabinihan dina Kuda pikeun nyiksa seksual.

Dina pébruari taun ieu, ieu opat taun heubeul gadis disangka di wc sakola di kacamatan Jabalpur diperkosa.

Sajaba ti éta, genep Gang-perkosa dina dasar mingguan. Nurutkeun Inohong panganyarna ti. Pébruari jeung tengah pébruari, awewe diperkosa jeung Gang-kabéjakeun rapes. Tina korban perkosaan nu minors. Sanggeus Afghanistan, Congo jeung Pakistan, India dikawasaan Somalia dina kaopat pangkat tempat-tempat nya eta pikeun awewe dina paling bahaya. Dina Manipur, an Indian state jeung jutaan pangeusi, awewe bakal balik pikeun ayeuna di jalan, sanggeus kabéh menit, diperkosa awewe atawa gadis. Sadaya menit nu diperkosa di India, hiji anak. Ayeuna Indian anggota nu nelepon pikeun parobahan dina hukum. Sanggeus taun nurutkeun data pandaptaran, barudak anu diperkosa, jumlah geus ngaronjat di taun katukang. Tapi masih loba kasus nu teu dilaporkeun, nyaéta kamungkinan jadi sababaraha komo leuwih luhur. Masalahna, kumaha oge, nyaeta yen Komisi di Cirebon pikeun panangtayungan barudak hak pikeun dua bulan tanpa korsi sarta ku kituna teu geus quorum. Salaku India dilaporkeun, ditahan di Cirebon, nu polisi dina tilu urang, anu dua awewe di New Delhi, diperkosa jeung ditelasan.

Awak dua awewe anu kapanggih dina jam sanggeus kajahatan.

Enya, ieu téh bener nu perkosa jeung nyiksa geus ngaronjat di India di taun anyar ku pangperangan geng perkosa. Salaku hiji réaksi pikeun kasar hukum anyar diwanohkeun. Terus seksual pangperangan serangan ngalawan awewe jeung barudak anu komitmen.

Nu anyar, urang ngalaporkeun yén pangperangan rapes anu filmed jeung telepon sélulér, jeung salaku Video dijual.

Sanajan India sanggeus pangperangan gang perkosa of a Taun heubeul dina Beus pindah di Cirebon di hukum leuwih stringent, ka nyokot kekerasan. Kakejaman perkosaan Geng geus micu nagara-rupa protes. Tempo: Porno nyaéta hiji hal jaman baheula. Najan leuwih stringent hukum, jigana Hayang India pamaréntah bakal jadi teu bisa mawa Kaayaan dina kontrol jeung pikeun mastikeun hak asasi manusa awewe jeung katresna. Katresna nu geus satia pengikut sanggeus méré lahir ka tugas pikeun pagawé patuh ka lalaki nyakola. Takdir anjeun biasana hartina enslavement, jeung maranehna bakal jadi korban pangperangan rapes, kasampak di polisi lolobana stand by. Tapi komo di sakola katresna nu teu aman, sabab eta oge guru nu raping katresna. Salaku taun heubeul gadis teluh nyeri ti sakola boarding dina beuteung, nu kolot jeung Dokter dijieun dahsyat kapanggihna. Nu saeutik budak awewe anu hamil. Sabelas pagawé, kaasup Diréktur sakola boarding di kacamatan Baldham, ditéwak dina bulan nopémber pikeun dugaan perkosa tina sapuluh-taun heubeul siswa. Urang geus ditulis ngeunaan loba rapes di India, sorangan, bari urang geus Téks ieu ditulis, aya leuwih kasus dilaporkeun. India: Mentri hayang ngalindungan awewe ti maranéhanana"hormonal outbursts", tinimbang rapists - biadab perkosaan yatim. Pamarentah teu bisa, jeung sugan ku lalaki. Aya Nu palang Beureum atawa nu sarupa ieu bisa mantuan dieu. Kumaha carana abdi tiasa mantuan. Urang ngan bisa mantuan jeung nunjukkeun ayana deui jeung deui.

Masalah di India nyaéta budaya nu beda.

Nurutkeun Indian awewe mah geus papanggih dina lalampahan mah di sakuliah dunya, kudu jadi tightened hukum komo leuwih, jeung Masalah séjén, béda budaya nu aya di India. Tapi teu saukur Masalah India geus nungkulan, sacara global, awewe jeung katresna masih kagolong kana"hargana jalma". Kuring nelepon eta nu sabab di loba nagara, hiji awewe hanjakalna sia sia. Hak awewe jeung katresna nu masih teu dikenal. Hanjakalna, aya oge awewe, pikeun nyegah ieu di Kulon Nagara. Lamun awewe-awewe anu diserang ngan sabab maranéhanana tarung pikeun hak awewe, hiji hal teu katuhu.

Sajarah anu panjang sarta, hanjakalna, moal ngarobah ieu oge jadi gancang.

Nya éta waktu nu awewe dunya ieu pikeun meunangkeun nepi - Doro.




Loka Dating bébas ngadaptar dating online anjeun bisa nepungan best chat roulette chat roulette online tanpa ngadaptar Chatroulette loka dating keur serius hubungan Kuring hayang papanggih hiji awewe video chat online pikeun minuhan ngadaptar