Skandinavia lalaki. Danes - Agénsi nikah, denmark Bobogohan di Amérika Sarikat

Ku jalan kitu, ieu ogé lumaku pikeun chamber of usaha

Leungeun lamun anjeun meunang kaluar ti mobil meureun teu radiate jeung maju bakal teu lulus panto sarua jadi sarua naon féminis Éropa anu neangan di dieuTapi urang teu kudu geura taat ka Grand master ngobrol ngeunaan compliments jeung practicing gallantry di jéntré, tapi pikeun hal serius, urang kudu teu nyangka action ti eta. manéhna nyertakeun urang jeung care jeung komo panyalindungan, utamana lamun anjeun aya ngora ti manéhna. Dina isuk-isuk, anjeun Bangun noise, ngumbah masakan, mawa kopi ka bed, nyiapkeun Sarapan, ngidinan diri pikeun soak kana ranjang. Jeung maranehna bakal ngidinan anjeun nu menta hiji channel warta, komo lamun geus pangdeukeutna ka anjeun. Sumur, lamun anjeun meunang kaluar tina mobil, anjeun ngan bisa nanya, ngajelaskeun jeung restraint nu eta bakal nice pikeun anjeun percaya Kuring, ieu téh hiji satria tanpa spot jeung tanpa sieun reminding manéhna, aya teu kudu, nya tujuan utama nyaéta pikeun ngalakukeun sagalana oge. Jadi lamun indit kaluar jeung pelesir masak dinner, jeung teu endog jeung pasta jeung lasagna jeung salad lezat, botol anggur italia, bakal nyieun atmosfir imah atawa ngajak anjeun ka dinner di restoran, manéhna weruh dina ieu rasa.

Beberesih imah, ngumbah masakan, bade balanja, sadaya ieu jeung otot jeung tato, orok strollers atawa hamil anak, tenang game dina tempat Kaulinan the.

Naon jalma sejen bakal nelepon bisnis geus lila watek keur loba jelema. Boh sabab dina Skandinavia kulawarga nu upbringing turunan anu harmonis, sabab aktip ilubiung dina ieu, jeung ku sabab bapa jeung indung.

Ieu téh teu bener.

Maranehna akal jeung tenang. Tapi lamun ieu luar biasa pemimpi jeung maranéhanana kawas reuwas pasangan maranéhanana jeung nyugemakeun pikaresepeun kejutan.

Enya, ngan kawas nu mana wae séjén man, Dane teu kawas skandal.

Kaasup parasaan anjeun sorangan jeung kahayang

Tapi teu kawas urang, komo lamun anjeun ngagabung ieu pidato pikeun nyegah ngakeuheulkeun masalah, teu ninggalkeun konflik pikeun kasempetan - ngajawab eta. Anjeun oge sadar yen hal anu sarua bisa kakurangan saterusna, rada timidly, jeung leuwih ti sakali nyokot alpukah dina hubungan. Tapi anjeun bisa nanggung eta saméméh anjeun obrolan ngeunaan wanting pikeun hirup babarengan atawa professing asih anjeun, upami anjeun ngarasa yén manéhna bakal mintonkeun sukur. Timer eling jeung nu séjénna kaéra bener bisa ceuk ngeunaan jalma ieu. Jadi, nyaho yén ieu tret karakter anjeun, kaluar ti kahayang pikeun ngalakonan ogé, manéhna bakal mawa kana peran deui kahiji biola. Sadaya lalaki, mandang kabangsaan maranéhanana, teu ngarti antiphon. Ieu téh kumaha maranéhanana karya otak, sabab logika jeung urang émosi. Jadi sababaraha hal anu bisa jeung kudu ngomong langsung ka anjeun. Ku cara ieu, anjeun bisa nyingkahan sababaraha salah harti dina kahirupan anjeun babarengan. berehan, tapi anjeun teu nyaho kumaha cacah duit jeung ningali wanoja ti kajauhan. Aturan kahiji: teu kasampak kana dompét anjeun jeung mikawanoh panghasilan anjeun. Kana waktu, urang meunang deukeut, maranéhanana bakal babagi informasi ieu kalayan anjeun. Pisan kanyataan yén anjeun teu nyaho jeung geus papanggih manéhna, nyebutkeun yen jalma anu earns ogé pikeun nagara maranéhanana. Saprak manéhna geus tétéla datang ka nepungan Anjeun jeung salajengna karsa meunang kawin atawa dina hubungan serius, mertimbangkeun ieu, saprak moal aya suharto kajaba manéhna geus tangtu panghasilan bulanan. Kuring yakin, kabéh ieu dimekarkeun sababaraha léngkah salajengna.

Ieu téh mahiwal pikeun urang ka Gusti, tapi ngan dina awal.

Saterusna anjeun bakal ngarti yen pendekatan ieu ngabalukarkeun sehat hubungan jeung proyék nu engkena bakal ngabejaan urang ngeunaan, nu populasi sepuh kawas sadaya Skandinavia, jeung nu turunan, sehat sarta éndah, nyaéta impian unggal manusa jeung unggal kulawarga. Pikeun Dane, kalahiran anak nyaeta kajadian gede. Jeung bapa kuring nyokot care eta ampir sakabéhna. Tangtu, ieu teu breastfeeding.

Tapi ngarobah diapers, nyoco jeung séndok a, bade kaluar jeung kareta - ieu teu beungbeurat a, tapi nyata hak husus tina nu Vikings, nu sipatna reueus pikeun nerapkeun.

Ku jalan kitu, INGGRIS geus leuwih nguntungkeun kaayaan lingkungan di sadaya nagara Éropa, jadi paling awewe anu hayang ngatur hiji pernikahan di Denmark, ngimpi gaduh anak di dieu. Transparan kaca spion parawan situ, padet beech leuweung, pantai keusik basisir ngurilingan saeutik Danes di kota jeung nyieun rasa persatuan jeung alam. Komo ibukota Denmark-Kopenhagen-teu kasampak kawas hiji has smog metropolis, tapi rada hiji tempat menarik nganjang sedeng kahirupan kulawarga. Lamun hiji awewe boga anak, ulah salempang. manéhna ngimpi of babagi barudak keur sorangan jeung jadi beda jeung asih barudak baraya, hirup kudu tertib prosés, sagalana kudu ahir di sakola, indit ka University, ulikan, karya, ngawangun hiji kahirupan sawawa, nyieun hiji kulawarga. Ieu tanggung pendekatan ka hirup ngajarkeun eta sistem. Denmark warga ngosongkeun imahna, jeung biasana ngan meuli eta dina kiridit. Ongkos dipikaresep aya di sabudeureun, ayeuna sababaraha ngobrol ngeunaan kamungkinan ngurangan ongkos dipikaresep ka hiji persen. Sanggeus resesi, urang dimimitian nyokot kaluar leuwih gajian, jeung sabab bank nu bagja jeung unggal customer. Sajaba ti éta, masarakat ékonomi jeung sistem finansial aya pikeun urang, teu ngan pikeun kauntungan. Oge, aya opat libur sataun: Easter minggu (beda), gugur libur (pertengahan oktober), libur taunan (tilu minggu unggal bulan usum panas) jeung, tangtosna, libur Christmas (kira dua minggu), norwegia jeung swédia leuwih nu sarupa.

Wawakil sadaya tilu nagara ngarti silih sampurna.

Mun anjeun teu nyaho basa inggris atawa jerman, mangka anjeun bisa diajar loba leuwih gancang, sabab komposisi jeung logika basa anu jelas. Tapi aya loba basa kursus di kota, di luar lingkungan basa - pangalusna forge of kaahlian basa. Anjeun bisa jadi geus diajar nu kahiji kecap: sunda. Pencinta bir jeung kadaharan alus. Urang wawuh jeung asakan lokal: herring, sayuran dina minyak jeung nikmat susu manisan, muka sandwiches, smoked jeung seasoned lauk, sop kacang polong jeung smoked daging (Enya, Enya. teu urang penemuan.).

eta pisan rupa-rupa, tapi teu ngandung borscht.

Share tradisi anjeun, reuwas jeung anjeun masakan nasional, jeung kuring yakin, jalma bakal ngahargaan eta. Sabab pamustunganana, cara jalma jantung nyaéta ngaliwatan burih maranéhanana.

Jeung urang dapur éndah, kawas taya lain, nyaéta pohara merenah, saprak metoda ieu salaku pondok jéntré.

ieu téh hiji real kurnia nasib, jadi ayeuna di Denmark pikeun kawinan geus jadi populér jeung ladies. Lamun anjeun mutuskeun pikeun ngalakukeunana nyieun jeung keur dipilih salaku salaki anu cicing di nagara ieu meureun teu move pohara alus.

Utamana di Denmark, impian bagja, nyaman jeung kulawarga asih sayang jeung dipikacinta hiji jeung dipercaya jalma datang bener.




Chatroulette video video sex chat Bobogohan pikeun minuhan tanpa ngadaptar Dating online tanpa video video chat tanpa pendaftaran Bobogohan video chats online jeung katresna sawawa Bobogohan tanpa ngadaptar video video chat kamar online sawawa Bobogohan free chat video Bobogohan