Indian Bobogohan Budaya — Adat jeung Hubungan — Loredana

India mangrupa salah sahiji nagara di Asia jeung kuat budaya jeung adat istiadat. Ieu dua hal anu diterapkeun dina unggal lapisan masarakat s hirup jeung ditangtukeun eta kumaha kalakuanana unggal waktu. Ieu ogé dilarapkeun nalika India nu bobogohan. Aya sababaraha aturan jeung adat anjeun kudu nurut bari anjeun keur bobogohan. Indian geus heubeul pisan jeung konservatif aturan nu masih hirup nepi ka poé ieu. Tapi generasi ngora ogé geus dijieun sababaraha parobahan ka maranéhanana dating adat. Di dieu nu naon bobogohan di India nyaéta sadaya ngeunaan. Saméméh we curhat salajengna ngeunaan dating adat di India, anjeun kudu nyaho, yen Indian…