Ulah Indian lalaki ngarasa kesepian di U. S. Indian Bobogohan

Program Master téh jadi pondok

Lamun anjeun aya dina hiji alus master program eta teu sasaena ka kaluarHijina hal anjeun bisa ngalakukeun nyaéta pikeun hirup kalawan séjén India. Nyokot pondok leases di apartemen jeung ngajaga ngarobah hirup anjeun kaayaan kituna anjeun aya di sabudeureun nu beda-beda India. Manggihan jalma-jalma anu cinta budaya maranéhanana. Dahareun Indian nyanyi musik India. Investasi duit ka nelepon babaturan sareng kulawarga di India unggal poé. Nyokot loba gambar jeung ngirim ka kulawarga. Kabuka ngaku ka kulawarga nu anjeun kawas Amérika sabab nawarkeun duit yén anjeun bisa jadi kungsi ngimpi ngeunaan di India. Tapi anjeun teu kawas budaya, kulawarga Indian bakal jadi delighted ka nu ngadéngé ieu, sahenteuna ayeuna maranéhanana nyaho maranehna teu bakal boga hiji American putri dina hukum. teu nyieun babaturan jeung India anu boga macet tata krama jeung nyoba leach dina ka anjeun.

Masih ngobrol jeung maranehna, sabab taya American bakal ngobrol jeung anjeun jeung jantung maranéhanana.

Upami anjeun hoyong ngarasakeun anjeun cicing di Amérika, mangka mingle jeung Amerika. Nyieun babaturan sareng maranehna, tétéla talkative, maranéhanana komo nicely ngobrol jeung strangers. Sababaraha jerks anu sok aya, malire eta. Ulin olahraga, teu saukur jangkrik, muter baseball, maén bal jsb. Olahraga anu jalan anu sae pikeun papanggih sarta nyambung urang, likeminded urang. Pindah ka gatherings sosial. Teu ngan dina candi tapi tempat séjén kawas anjeun sakola kuliah sosial.

Aya rupa golongan patali ka sagala rupa hal dina sagala akademi.

Ngiluan maranéhna, minuhan saloba urang sabisa jeung manggihan nu leuwih nu likeminded. Teu dipasrahkeun ka diri pikeun India, India, jeung Indian-ness.

Amérika nyaéta hiji ngalamun tempat

Jadi kabuka ka dulur jeung sagalana jeung kudu ati-ati dina waktu nu sarua. Amérika nyaéta hiji tempat nu bodas anjeun bakal papanggih urang ti nagara nu beda, backgrounds beda jeung beda etnis. urang ulah ngarasa kesepian tapi ieu téh ngan sabab kurang aya bangsa plus beda budaya (US wewengkon anu leuwih badag ti India tapi populasi ieu pisan nu kurang di ngabandingkeun jeung urang boga watek nempo riungan madhab, komo di imah) ogé sababaraha tata krama jeung tata titi nu beda-beda (dina sadaya nagara di sakuliah teu ngan USA) jadi anak normal sabenerna tapi leyuran wijaksana anjeun masih bisa coba papanggih likeminded urang dina kuliah anjeun anu ti India. Anjeun ogé bisa coba ngadatangan tempat anu béda(tapi kahiji nyokot saméméh informasi ti jalma pangaweruh).

Ngan jadi positif dipikiran salaku Kabagjaan ceuk.

Manéhna téh kacida katuhu. Meunangkeun kaluar ti u r imah. indit ka jalan ngajajah kota. Unggal poé anjeun meunang hiji hal anu anyar diajar ti unggal n dulur anjeun tempo. beurit Baja tara skype atawa nelepon maar kacang polong. samentara éta bakal maranéhanana geus woken up. Kaula teu nyoba jadi Douchebag tapi keur sungut jeung teu meunang ka titik.




free chat video Bobogohan video chat Chatroulette Bobogohan atuh video sex Bobogohan ngadaptar video chat érotis sawawa loka Dating loka Dating bébas Dating online tanpa video video chat tanpa ngadaptar tanpa palarangan Bobogohan haratis.