Ayeuna, denmark kecap gawe anu teu conjugated gumantung kana jalma. Ieu ngandung harti yén kecap pagawéan tetep unchanged pikeun kuring, hi, ha, jsb.

Tangtu ieu ngawengku sagalana anjeun kudu obrolan pikeun hiji atawa dua minggu. Gampang-ka-dipake software babarengan jeung workbook ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun diajar denmark mana naon bae anjeun hayang — di imah, dina mobil, atawa nu pangcaketna. Naha anjeun aya hiji pemula atawa geus nyarita denmark dina sababaraha cara, anjeun bakal jadi amazed di kumaha gancang anjeun master ieu basa. Urang hayang website urang jadi sampurna, jeung»sampurna»hartina»error-bébas dina dalapan belas basa». Mantuan urang jeung ieu, jeung kami bakal méré Anjeun kasempetan pikeun nyokot bagian dina tangtu bébas pangajaran di Denmark. Ngan maca ieu kaca jeung ngirim urang hiji extension pikeun nu mana wae nu bug atawa sidik jari anjeun manggihan dina ieu kaca. Anjeun tiasa kontak urang ku ngaklik dina»Kontak»tombol di luhureun menu bar. Urang sadaya boga alesan urang sorangan keur diajar denmark. Urang sadaya boga alesan urang sorangan keur diajar basa.

Anjeun bisa ngundeur lks di denmark

Minggu unggal, sababaraha lembar kerja nu disadiakeun haratis

About