Janten bagian gedé kajadian

Hari ibu téh kitu, jadi bersih, jadi anca, hajatan cahaya

Jeung panon nu Caang jeung kabagjaan, jeung jadi loba alus, beda jeung petisi.

Hayu barudak jadi dihampura saratus kali

Sadaya ieu éndah kahayang indungna. Unggal poé, dulur bakal fabulously beunghar jeung magically méré moments alus

About