Katresna asih kuda, budak maen bal, aturan, pausahaan nahan jeung dikodifikasi, pop budaya gambar pikeun dekade, lamun teu komo pikeun abad, pengkuh. Fotografer Wilma hurricanes salaku anak ieu salah sahiji jalma»kuda katresna’, ngadeukeutan topik awewe jeung kuda salaku sawawa tapi jelas differentiated. Wanoja anu nikah kuda anjeun ayeuna oge salaku buku nu diterbitkeun poto runtuyan Finn sheds cahya dina sakti sambungan antara manusa jeung kuda jeung rupa-rupa facets of silaturahim explores, sok aya leuwih kuat, dumasar kana jero hormat keur unggal séjén. Urang boga Taun heubeul, nu geus gambar di Éropa jeung Asia anu dikaluarkeun, ngeunaan karesep sato, leutik ponies, jeung ampir kasus stereotypes ngeunaan hubungan antara hiji wanoja jeung hiji kuda ngomong. Naon anu anjeun mikir beda dina hubungan antara awewe jeung kuda jeung lalaki jeung kuda. Kaula teu yakin naha aya kudu jadi leres pisan béda gedé. Boh lalaki jeung awewe bisa ngawangun pisan deukeut beungkeut jeung kuda. Dina hiji sisi, aya iconic ieu gambar lone cowboy, nu ngan satia pendamping, kuda-na. Di sisi séjén, contona, aya loba katresna ngora anu percaya ka umur nu tangtu, nu ngan hiji anu understands anjeun, anjeun tercinta Pony. Kuring tumuwuh nepi jeung tilu sadulur jeung saeutik kuring boga difoto nu naha sok katresna jeung awewe, jeung dina kasus proyék ieu, ieu awewe babagi maranéhanana aneh dunya jeung ieu mahluk séjénna.

Anjeun boga pribadi sambungan ka topik. Seueur pisan unfulfilled budak leutik nyangkut aya kahayang aya. Kuring geus teu ngimpi salaku anak, indit tunggang, bisa eta tapi. Salaku sawawa, kuring geus dicokot palajaran jeung ieu thrilled. Kuring geus dimimitian pikeun nyieun kuring salempang ngeunaan kumaha kuda dina seni salaku Simbol anu dipaké, ‘ve read loba nu Ngomong nu kuda maénkeun peran jeung kudu kuring nu disetél di sawatara titik jeung sual kumaha carana urang komunikasi salaku manusa jeung sato ieu. Kuda jigana jadi jenis eunteung pastikeun yén urang nempo hiji Cerminan diri anjeun nu teu bakal disebutkeun geus wasa. Dina waktu nu sarua, ieu kaca ieu jadi leuwih kabur, instrumentalized, manusa jeung sato handles eta. Gambar mintonkeun awewe jeung maranéhanana sabenerna kuda atawa anjeun geus geus gawe jeung Model. Pikeun kahiji poto, kuring teu boga penah, tapi ieu pisan praktis, éta naha kuring geus Awewe hayang anu geus spent badag bagian tina hirup nya jeung kuda, sarta jeung maranehna wawuh. Loba poto kuring dijieun di AS nu, jeung hebat pisan awewe ngora, papanggih katresna, contona, nu diuk dina kuda deui saméméh anjeun komo bisa ngajalankeun bener. Kaayaan kuda téh di Amérika Sarikat nyaéta béda pisan ti salah sahiji nu kuring teu apal pengendara ti imah mah. Di Finlandia urang ulah ningali anjeun leuwih salaku Hobi, urang bakal bisa dipaké jeung anjeun. Kuring datang di sakuliah eta dina unggal kasus, dina insanely ketang, dina dua sisi tina hormat hubungan antara awewe (jeung lalaki) jeung kuda nu tumuwuh nepi babarengan jeung ti nu séjén geus diajar. Ieu téh bener teuas pikeun nunda nu jadi kecap. Cicing bodas Pony yen anjeun gaduh dina Dipan difoto, dina kanyataan, jeung wanoja di hiji imah.

Urang meunang eta pikeun gambar

Ieu téh hiji Arabella, miniatur kuda nu ieu ogé nyata dwarf.

Incredibly leutik

Kuring kungsi estu untung nu ieu mah gawe bareng jeung dilatih kuda anu bisa ngagolér dina paréntah. Tangtu, nya eta anu jenis klise, tapi: dina kanyataan, éta ogé dikodifikasi, pop budaya gambar lolobana katresna ngora, nu cenah boga sambungan deukeut ka kuda.

Naha anjeun mikir yén ieu téh jadi

Enya, éta téh klise, jeung kadang kuring manggihan eta ampir teu karasa kumaha loba nu silaturahim antara katresna jeung kuda, ngora Fase, lawang saméméh anjeun museurkeun budak atawa seksualitas maranéhanana. Ieu téh jadi loba nu leuwih kompleks. Aya ieu miara Unsur, tapi ogé karya saling. Kuda kacida diakses, maranéhanana narima anjeun minangka anjeun, jeung anjeun ayana fisik bisa pisan reassuring. Di sisi séjén, anjeun oge kudu urang nu calms anjeun jeung ngabalukarkeun naon anu bisa jadi pikeun awewe ngora hiji cara pikeun meunangkeun diri anjeun dina Posisi anjog ka coba kaluar. Jeung badag mahluk gawé babarengan, pangalaman babarengan, hal anu bisa ngabalukarkeun anjeun pikeun nempo dunya dina cara pohara béda pikeun nempo, kawas kuda

About